Perhentian Boat Services
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Perhentian Boat Services

Perhentian Boat Services är ett malaysiskt färjeföretag som tillhandahåller regelbunden transportservice från Kuala Besut till Perhentian Island. Ordet "Perhentian" betyder "hållplats" på malajiska och syftar på öarna i Bangkok och Malaysia, som traditionellt har fungerat som en vägvisare för handelsmän.

Denna rutt kan bokas 7 dagar i veckan med Perhentian Boat Services mellan mars och oktober. Färjorna går vanligtvis mellan 08:00 och 16:00 med tur och retur från Perhentian Island. Resan tar ungefär 45 minuter beroende på väderförhållandena.

Passagerare uppmanas att anlända minst 30 minuter före planerad avgång så att de hinner checka in. Med Direct Ferries kan du se tidtabeller för Perhentian Boat-överfarter, göra en bokning av Perhentian-färja eller söka efter en färjebiljett eller priser online.

Direct Ferries jämnför tidtabeller och priser efter er sökning och visar hur ni kan jämnföra Perhentian Boat Services priser och tidtabeller med olika rederier i en sökning.

Jämnför Perhentian Boat Services tidtabeller och priser med alla rederier innan ni bokar er biljett för att säkra att ni får det bästa alternativet för er resa.

[--Operator--] rutter och hamnar .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.