Panstar Cruise
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Panstar Cruise

PanStar Cruise färjeservice driver 3 färjerutter i veckan mellan Osaka i Japan, och Busan, den största hamnen i Korea.

PanStar-färjan har använts mycket sedan 2002 och erbjuder ett väldigt bra färdsätt mellan dessa två kulturellt skilda länder. Då dessa länder ligger hyfsat nära varann kan överfarten göras på mindre än 24 tim vilket bidrar till dess popularitet.

Få färjeoperatörer i regionen har ett sånt brett utbud av faciliteter som ombord på färjan på den här rutten - PanStar Dream. Fartyget är ett flytande hotel med 12 våningar och ombord finns en buffé-restaurang och cafeteria, ett urval av hytter som passer alla budgetar, kvällsnöjen och du hittar också alla kända märken i duty-free shopen.

Om det inte är nog så finns många olika vyer att njuta av på överfarten mellan Osaka och Busan.

Direct Ferries jämnför tidtabeller och priser efter er sökning och visar hur ni kan jämnföra Panstar Cruise priser och tidtabeller med olika rederier i en sökning.

Jämnför Panstar Cruise tidtabeller och priser med alla rederier innan ni bokar er biljett för att säkra att ni får det bästa alternativet för er resa.

Ombord Panstar Cruise

Alla rutter med Panstar Cruise

[--Operator--] rutter och hamnar .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.