Ocean Ferry Belize
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Ocean Ferry Belize

Ocean Ferry Belize är ett välkänt Belizeanskt rederi som specialiserar sig på vattentaxi-service mellan Belize stad, San Pedro, Ambergris Caye och Caye Caulker.

Ocean Ferry Belizes team som mest består av en inhemsk personal, har många års erfarenhet inom industrin och vet exakt vad det innebär att segla över karibiska havet. Den splitter nya flottan består av 8 båtar, varav alla varierar i storlek samt passagerar kapacitet och är bemannade med välutbildad besättning som strävar efter att nå en exceptionell kundservice.

Eftersom rutterna går inom barriärrevens vatten, får man fantastiska vyer av det tropiska marinlivet och korallreven. Havet är för det mesta lugnt så resan är både bekväm och minnesvärd.

För tillfället består tidtabellen av 5 dagliga resor från Belize stad och San Pedro till de vackra öarna och holmarna.

Direct Ferries jämnför tidtabeller och priser efter er sökning och visar hur ni kan jämnföra Ocean Ferry Belize priser och tidtabeller med olika rederier i en sökning.

Jämnför Ocean Ferry Belize tidtabeller och priser med alla rederier innan ni bokar er biljett för att säkra att ni får det bästa alternativet för er resa.

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.