COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Neapel - Favignana är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

3325 färjerutter och 764 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

För mer information, besök vår sida om Färjor från Italien till Egadiska öarna

Rederier som åker mellan Neapel och Favignana

Färja från Neapel till Favignana

Hitta Neapel Favignana färjepriser, se tidtabeller och erbjudanden på [--Website--] och jämför med andra överfarter från Italien eller till Egadiska öarna så att du garanterat får det bästa priset.

Få aktuella Neapel Favignana tidtabeller och priser med alla rederier och jämför innan du bestämmer dig för det alternativ som passar dig bäst.

Få ett prisförslag eller att boka en färja till Egadiska öarna kan inte bli lättare. Allt du behöver göra är att välja Neapel till Favignana från menyn till vänster, fylla i antal passagerare och klicka på sök!

Guide till Favignana

Ön Favignana är en del av Egadiska öarna, som är tre öar som ligger utanför den västra kusten av Sicilien. Favignana har goda och täta färjeförbindelser med de andra Egadiska öarna och med Trapani; närheten till Trapani flygplats gör ön anmärkningsvärt nås från övriga Europa. Även om det finns bekvämligheter turist, verkar öns karaktär föga förändrad, och resenärer som besöker ön är glada att passa in i maklig ön livsstil. En av charmen i Egadiska öarna är att de aldrig har varit befolkat med villor för de rika, och inte heller besöks av prålig, och ingen utstående attraktioner har utvecklats för turister. Därför, jämfört med de överfulla turistöarna Capri och Ischia, och den eleganta atmosfären i några av de Eoliska öarna, Favignana och dess Egadiska grannar har en uppfriskande enkel äkthet.

Favignana stad är en härlig plats, med en riktig lokal atmosfär och en vänlig attityd till turister som besöker. Stadens centrum är fylld med gågator. I de främsta torg, Piazza Madrice och Piazza Europa, finner du gamla män som sitter utanför kaféer oavsett tid på dygnet, och barnen leker på sina cyklar medan föräldrarna gör shopping eller stanna för en pratstund. Det är definitivt en plats att besöka.