Färja från Neapel Beverello till Ischia

Neapel Beverello Ischia-rutten går mellan Italien och Neapelbukten. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Alilauro. Färjor avgår upp till 12 gånger dag med en resetid på ca 1 timme.

Färjetrafiken på Neapel Beverello Ischia-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Rederier som åker mellan Neapel Beverello och Ischia

  • Alilauro
    • Avgår 12 gånger per dag 1 timme
    • Få pris

Genomsnittligt pris för Neapel Beverello Ischia

Priserna som visas är det genomsnittliga priset för enkel resa som våra kunder har betalat för den här överfarten. Priserna som visas är per person.

Guide till Ischia

Ischia är den största av de tre öar som ligger utanför Neapel och mer än står sig med skönheten av ön stiger från det azurblå vattnet i Tyrrenska havet. De andra öarna i Phlegrean öarna, är Procida och Capri. Ischia verkar en miljon mil bort från det liv och rörelse och laddade Neapels gator, men i verkligheten är det bara en kort färjeresa bort, och har nöjen för den mest orädda eller blyga av resenärer. Ön har ca 40 km kust som erbjuder besökarna goda möjligheter till soldränkta avkoppling. På inre land finns bergig terräng för dem som gillar klättring. Den fredliga nöjet att de bördiga rullande vulkaniska kullar erbjuder mindre energiska barnvagnar chansen att få en panoramautsikt över ön utan att köra andfådd. För de mer urbana sinnade besökare finns det eleganta, bilfri staden Sant'Angelo med sina karakteristiska butiker, lokal keramik och handgjorda varor.

Från hamnen i Ischia färjorna avgår till Neapel, Pozzuoli och Procida.