COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Neapel Beverello - Capri är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

3325 färjerutter och 764 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Neapel Beverello till Capri färjealternativ

För mer information, besök vår sida om Färjor från Italien till Neapelbukten

Rederier som åker mellan Neapel Beverello och Capri

Färja från Neapel Beverello till Capri

På Direct Ferries är vi helt opartiska och fokuserade på att hjälpa dig hitta de bästa priserna för Neapel Beverello Capri överfarter mellan Italien och Neapelbukten snabbt och enkelt.

Genom att använda vår sökfunktion Tider & Priser så kan du se priser, tillgänglighet, och boka färjor från Neapel Beverello till Capri eller jämföra rutten eller avreseorten med andra alternativ.

Det går snabbt och enkelt att hitta färjepriser! Välj avgångshamn från sökfunktionen Tider & Priser, Neapel Beverello Capri, välj antal passagerare och klicka på sök.

Guide till Capri

Ön Capri ligger i Neapelbukten söder om staden Neapel och nära toppen av Amalfi halvön i regionen Kampanien i södra Italien. Ett besök på Capri är en höjdpunkt på din Neapel eller Amalfikusten-semester. Capri är en förtrollande och pittoresk ö gjord av kalksten. Under hela öns historia har det varit en favorit bland romerska kejsarna, rika och berömda, konstnärer och författare, och är fortfarande en av Medelhavets ''måste'' platser. Några av de viktigaste funktionerna på ön inkluderar Marina Piccola (den lilla hamnen), Belvedere Tragara (ett promenadstråk kantat med villor), kalkstensklippor som kallas havet stackar det projektet över havet (Faraglioni), staden av Anacapri, Blå grottan (Grotta Azzurra), och ruinerna av de romerska kejserliga villorna.

Ön är ansluten med täta färjor och flygbåtar till staden Neapel och Sorrento på Amalfikusten. Det finns också mindre frekventa färjor till Positano på Amalfikusten och ön Ischia.