Nankai Ferry

Nankai Ferry driver en av de viktigaste transportförbindelserna i hela Japan. Rutten förbinder Tokushima med Wakayama, en prefektur på huvudön som ligger ganska så nära Osaka och dess internationella flygplats. En stor del av ruttens attraktion ligger i den relativt korta längden av korsningen. Den varar bara två timmar och är det smidigaste sättet att resa och mycket snabbare än något landalternativ.

Rederiet har två huvudfärjor som ofta används på färjetrafiken. Båda kan ta upp till 427 passagerare och 39 fordon i taget och hålla fordon på däck som sträcker sig 108 meter i längd och 17,5 meter i bredd. Den imponerande storleken påverkar dock inte fartygens snabba hastighet på 21 Knots.

På grund av snabbkorsningen är anläggningarna ombord ganska enkla, även om layouten och inredningen ger en bekväm resa. Det finns avkopplande stolar att ta en tupplur i medan du seglar, gott om utrymme att gå runt, samt mat och dryck om du skulle bli hungrig. De enkla bekvämligheterna och den avslappnande miljön, tillsammans med den vänliga och flitiga personalen, kommer att ge dig en mycket trevlig resa.

Directferries.se jämför olika rederier, deras tidtabeller och priser genom en enkel sökning. Jämför Nankai Ferrys tidtabeller och priser med andra rederier innan ni genomför er bokning.

Lӓs mer Läs mindre

Nankai Ferry rutter och hamnar

Klicka här för karta

Ombord Nankai Ferry

Alla rutter med Nankai Ferry