Namhae Gosok Ferry

Namhae Gosok förbinder Jeju. en Sydkoreansk ö i södra delen av koreanska halvön, med Goheung i nationens södra kust, en del av Jeollanam-do Province.

År 1955 introducerades Namhae Gosok som ett handelsrederi i Jeju, allmänt betraktad som en av Sydkoreas mest natursköna platser. Geoheung-rutten som nu erbjuder passagerartransport, lades till deras tidsschema år 2004 och visade sig vara en av deras mest trafikerade rutter. Namhae Gosok driver sex färjor, alla med ett gott urval av hytter inklusive privata dubbelrum och delade enkelrum, såväl som stora inomhus däck med gott om sittplatser.

Jeju är Koreas största ö och har blivit en av landets populäraste semesterorter tack vare dess soldränkta stränder, kulliga landskap och lyxhotell. Goheung är ett av de sydligaste länen på den Koreanska halvön och består av över hundrafemtio öar. Har ligger även Naro Space Center samt en hel del sjögräs och skaldjurindustrier.

Visa Namhae Gosok Ferry tidtabeller, priser och boka Namhae Gosok Ferry biljetter på directferries.se. Hitta en resa eller ett rederi som skulle passa era planer? Vi jämnför Namhae Gosok Ferry med alternativa rederier i er sökning för att hjälpa er att hitta ert perfekta val.

Lӓs mer Läs mindre

Namhae Gosok Ferry rutter och hamnar

Klicka här för karta

Alla rutter med Namhae Gosok Ferry