MS Ferry

ENA Carferry, eller Northeast Asia Car Ferries, är ett Sydkoreanskt rederi som förbinder den stora hamnstaden Busan på sydkusten med ön Jeju på Korea Strait, sydväst om södra Joella Province.

ENA CarFerry förbinder fastlandet med nationens mest populära semesterplats och de driver en av de mest trafikerade rutterna i Sydkorea. Färjorna som används är Blue Star och Red Star, båda är lika stora passagerar fartyg som renoverades år 2016 och erbjuder ett omfattande urval av butiker, restauranger och karaoke-rum ombord. ENA CarFerry-flottan har en blandning av delade hytter med våningssängar samt mera bekväma, privata rum.

Busan är en stor hamnstad som är känd för sin stora dragkampstävling på Folkets torg, härliga stränder och vackra tempel i bergen, däribland en buddhistisk helgedom som grundades 678 e.Kr. Väl i land på Jeju hittar du nätverk av lavarör, en vilande vulkan med en glittrande krater-sjö, lyxiga badorter och fantastisk natur.

Direct Ferries jämnför tidtabeller och priser efter er sökning och visar hur ni kan jämnföra MS Ferry priser och tidtabeller med olika rederier i en sökning. Jämnför MS Ferry tidtabeller och priser med alla rederier innan ni bokar er biljett för att säkra att ni får det bästa alternativet för er resa.

Lӓs mer Läs mindre

MS Ferry rutter och hamnar

Klicka här för karta

Alla rutter med MS Ferry