Montenegro Lines
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Montenegro Lines

Montenegro-linjerna korsar regelbundet det Adriatiska havet och förbinder hamnstaden Bari, på Italiens "häl" med kuststaden Bar i södra Montenegro.

Montenegro Lines flotta består av Sveti Stefan I och Sveti Stefan II och har ett urval av hytter med lyxiga moderna möbler och dubbel- eller enkelsängar, vilket gör det så bekväm som möjligt under den nio timmar långa resan.

Passagerarna kan också njuta av en restaurang med en meny bestående av många italienska klassiker samt ett urval av barer som serverar förfriskningar medan du njuter av utsikten över det Adriatiska havet.

När man börjar närma sig Bar kan man se de härligt gröna bergen utöver horisonten, liksom Blå Flagg-stränder, fängslande bergsruiner och kuststädernas terrakottatäckta tak.

På returresan börjar Bari visa sitt magnifika slott, den idylliska gamla stan och stora boulevards som har fått det smeknamnet "Bologna i söder".

Med directferries.se kan ni hitta Montenegro Lines titabeller, resor och boka Montenegro Lines biljetter. Vi jämnför också Montenegro Lines med alternativa rederier.

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.