MOL Ferry
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

MOL Ferry

MOL Ferry driver en inrikes färjeservice i Japan och länkar huvudön Honshu till den norra ön Hokkaido och hamnarna Tomakomai och Oarai med upp till 12 avgångar i veckan.

Mol färjeservice traffikeras av färjan Sunflower som erbjuder en lyxig ombordupplevelse med eleganta hytter med hotelliknande

Bekvämligheter.

Hytterna ombord varierar från standard ekonomiklass till deluxesviter. Det finns två olika typer av stilar att välja mellan, västerländsk stil (utformade som ett hotellrum) eller japanesisk stil med traditionellt tatami golv. Om du föredrar att inte boka en hel hytt så kan du välja att boka en sängplats i en sovsal.

På kvällsavgångarna har restaurangerna bufféliknande mat att erbjuda, både traditionella japanska rätter, kinesiska och västerländska.

Du kan också köpa souvenirer och det du behöver för dagen i shopen ombord.

Direct Ferries jämnför tidtabeller och priser efter er sökning och visar hur ni kan jämnföra MOL Ferry priser och tidtabeller med olika rederier i en sökning.

Jämnför MOL Ferry tidtabeller och priser med alla rederier innan ni bokar er biljett för att säkra att ni får det bästa alternativet för er resa.

Alla rutter med MOL Ferry

[--Operator--] rutter och hamnar .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.