Marina Srikandi
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Marina Srikandi

Marina Srikandi driver överfarter med snabbfärja runt de fantastiska semesterorterna - Bali, Lombok och Giliöarna i Indonesien. Företaget är känt för att vara ett av regionens största färjerederier och är mycket professionella med mycket erfarna kaptener och besättning.

Det balinesiska företaget Marina Srikandi etablerades i december 2010 och använder 4 toppmoderna fartyg. Alla av dem ger en behaglig resa som är speciellt utformade för att hantera det strömma vattnet i Indonesien. Ombord hittar du luftkonditionerade sittplatser, ett rymligt soldäck och en ren toalett utöver säkerhetsutrustning. På vissa linjer, finns också underhållning som en LCD-TV och musik.

Färjorna avgår från terminalen vid Padang Bai i östra Bali och seglar direkt till Senggigi, Lomboks traditionella turistort samt två av Gili Islands - Gili Trawangan och Gili Air. Färjor på alla linjer körs dagligen, året runt och tar från en timme upp till 1 timme och 30 minuter.

På begäran har också Marina Srikandi en gratis transfer till Padang Bai från de andra stora turistområdena i östra och södra Bali.

Är du på semester i Bali och letar efter ett äventyr i närheten? Marina Srikandi tar dig till Indonesiens dold pärla Lombok och Gili Islands till ett rimligt pris!

Direct Ferries jämnför tidtabeller och priser efter er sökning och visar hur ni kan jämnföra Marina Srikandi priser och tidtabeller med olika rederier i en sökning.

Jämnför Marina Srikandi tidtabeller och priser med alla rederier innan ni bokar er biljett för att säkra att ni får det bästa alternativet för er resa.

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.