Marina Srikandi

Marina Srikandi driver överfarter med snabbfärja runt de fantastiska semesterorterna - Bali, Lombok och Giliöarna i Indonesien. Företaget är känt för att vara ett av regionens största färjerederier och är mycket professionella med mycket erfarna kaptener och besättning.

Det balinesiska företaget Marina Srikandi etablerades i december 2010 och använder 4 toppmoderna fartyg. Alla av dem ger en behaglig resa som är speciellt utformade för att hantera det strömma vattnet i Indonesien. Ombord hittar du luftkonditionerade sittplatser, ett rymligt soldäck och en ren toalett utöver säkerhetsutrustning. På vissa linjer, finns också underhållning som en LCD-TV och musik.

Färjorna avgår från terminalen vid Padang Bai i östra Bali och seglar direkt till Senggigi, Lomboks traditionella turistort samt två av Gili Islands - Gili Trawangan och Gili Air. Färjor på alla linjer körs dagligen, året runt och tar från en timme upp till 1 timme och 30 minuter.

På begäran har också Marina Srikandi en gratis transfer till Padang Bai från de andra stora turistområdena i östra och södra Bali.

Är du på semester i Bali och letar efter ett äventyr i närheten? Marina Srikandi tar dig till Indonesiens dold pärla Lombok och Gili Islands till ett rimligt pris!

Lӓs mer Läs mindre