Färja från Mantoudi till Volos

Mantoudi Volos-rutten går mellan Grekland och Grekland. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Anes Ferries. Färjor avgår upp till 6 gånger vecka med en resetid på ca 5 timmar 45 minuter.

Färjetrafiken på Mantoudi Volos-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Rederier som åker mellan Mantoudi och Volos

  • Anes Ferries
    • 6 avgångar per vecka 5 tim 45 min
    • Få pris

Genomsnittligt pris för Mantoudi Volos

Priserna som visas är vad våra kunder i snitt betalat för en enkelresa. Den vanligaste bokningen på Mantoudi Volos-rutten är för en bil och 2 passagerare.

Guide till Volos

Den grekiska staden Volos är inte en gammal stad, men ruinerna i staden och omgivningarna går tillbaka till den tidigaste bosättningen på Balkanhalvön. Moderna Volos grundades på 1900-talet och mycket av staden förstördes av en jordbävning 1955, så de flesta av byggnaderna i staden har byggts om sedan dess. Vattnet är populärt bland lokalbefolkningen och turister, med kaféer och barer som ligger längs kajen. Volos arkeologiska museet har föremål från så långt tillbaka som bronsåldern och det kommunala museet i stadshuset har arbeten av moderna grekiska konstnärer. Också värt ett besök är St Contantine kyrkan, som är en vacker 1900-talsbyggnad i slutet av strandpromenaden. Två arkeologiska platser inte långt utanför staden erbjuder Mycenean eran ruiner. Dimini är den mindre men är bättre utvecklad. Sesklo är större och erbjuder vacker utsikt, men har inte grävts ut till fullo.