Mandarin Cruises
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Mandarin Cruises

Mandarin Cruises är en av de ledande färjeoperatörerna i Vietnamn som driver transnationionella linjer mellan Pnom Penh i södra Kambodja och Chau Doc i Vietnamn längs Mekong floden.

Mandarin Cruises grundades år 1999, under namnet Tu Trang Travel och är nu många resenärers första val för de som vill passera gränsen på den tolfte längsta floden i världen.

Mandarin Cruises höghastighetsfärjor drivs av en välutbildad personal och den minsta färjan rymmer 11 passagerare medans den största rymmer 45 passagerare och har inbyggd toalett, två baggage utrymmen och bekväma säten. Flottan omfattar även två motorbåtar med uteserving som erbjuder en fantastisk utsikt över de djungeln-omgivna flodbankerna

Directferries.se jämför olika rederier, deras tidtabeller och priser genom en enkel sökning. Jämför Mandarin Cruisess tidtabeller och priser med andra rederier innan ni genomför er bokning.

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.