Mahi Mahi Dewata

Mahi Mahi Dewata är en av de senaste Balinesiska färjeoperatörer som erbjuder snabba förbindelser mellan Padangbai på Balis östkust, Gili Trawangan och Lombok i Indonesien.

Fastän de är relativt nya i havsindustrin, använder Mahi Mahi moderna, högt prestrerande färjor utrustade med den senaste teknologin och bekvämligheterna inkluderande många Suzuki fyrataktsmotorer, GPS, elektroniska toaletter och stora sol däck.

Med över 30 licensierade besättningsmedlemmar som har många års seglings erfarenhet i Bali området, Mahi Mahi Dewata hävdar också ett 100% säkerhets register. För varje passagerare finns det en flyväst som är godkänd av SOLAS, en interationell konvention för säkerhet för människoliv till sjöss, samt finns det 3 uppblåsbara livflottar på varje skepp.

De erbjuder en professionell och vänlig service också, ståtande ypperliga nivåer av kund belåtenhet. Före segligen börjar, har kunderna möjligheten att slappna av i bolagets private anläggning i Padangbai hamnen sm har en restaurant samt duschrum. Det erbjuds också färskt te och kaffe fore avgången meda mineralvatten kan hittas ombord.

Med directferries.se kan ni hitta Mahi Mahi Dewata titabeller, resor och boka Mahi Mahi Dewata biljetter. Vi jämnför också Mahi Mahi Dewata med alternativa rederier.

Lӓs mer Läs mindre