COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

LYG Ferry

Lianyungang Ferry Co är en ledande sydkoreansk operatör som korsar Gula havet från Incheon och Pyeongtaek på västkusten i Sydkorea till Lianyungang, Jiangsu-provinsen i östra Kina.

Alla deras färjor är fullt utrustade med en rad bekvämligheter, inklusive en blandning av koreanska och kinesiska restauranger, tullfria butiker med ett brett urval av produkter, spel rum och full Wi-Fi-täckning. De har även ett stort urval av hytter.

Lianyungang Ferry Co ansluter tre kulturellt betydelsefulla städer i östra Asien och är därför den bästa operatören för att utforska kinesisk och koreansk historia och kulturarv, särskilt staden Lianyungang, med sitt underbara Huaguo Mountain. Sydkoreas tredje största stad, Incheon är finanscenter med härliga holmar, medan Pyeongtaek var platsen för det berömda slaget mellan amerikanska och nordkoreanska styrkor 1950.

Visa LYG Ferry tidtabeller, priser och boka LYG Ferry biljetter på directferries.se. Hitta en resa eller ett rederi som skulle passa era planer? Vi jämnför LYG Ferry med alternativa rederier i er sökning för att hjälpa er att hitta ert perfekta val.

Alla rutter med LYG Ferry