LYG Ferry
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

LYG Ferry

Lianyungang Ferry Co är en ledande sydkoreansk operatör som korsar Gula havet från Incheon och Pyeongtaek på västkusten i Sydkorea till Lianyungang, Jiangsu-provinsen i östra Kina.

Alla deras färjor är fullt utrustade med en rad bekvämligheter, inklusive en blandning av koreanska och kinesiska restauranger, tullfria butiker med ett brett urval av produkter, spel rum och full Wi-Fi-täckning. De har även ett stort urval av hytter.

Lianyungang Ferry Co ansluter tre kulturellt betydelsefulla städer i östra Asien och är därför den bästa operatören för att utforska kinesisk och koreansk historia och kulturarv, särskilt staden Lianyungang, med sitt underbara Huaguo Mountain. Sydkoreas tredje största stad, Incheon är finanscenter med härliga holmar, medan Pyeongtaek var platsen för det berömda slaget mellan amerikanska och nordkoreanska styrkor 1950.

Visa LYG Ferry tidtabeller, priser och boka LYG Ferry biljetter på directferries.se. Hitta en resa eller ett rederi som skulle passa era planer? Vi jämnför LYG Ferry med alternativa rederier i er sökning för att hjälpa er att hitta ert perfekta val.

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.