Tyvärr finns inte Lucky Bay - Wallaroo tjänsten längre tillgänglig.
...

Färjor till Lucky Bay - Wallaroo

Lucky Bay - Wallaroo rutten traffikerades av Sea Sa.

Den här färjetjänsten är inte längre tillgänglig, men då vi är en storskalig återförsäljare av färjebiljetter och jämför resor, och bokar med de största färjerederierna, så kan vi erbjuda alternativa överfarter i Australien som visas här nedanför.

Klicka på länkarna här nedanför för mer information eller välj från menyn till vänster för att jämföra priser, tidtabeller och boka dina biljetter nu.

Genomsnittligt pris för Lucky Bay Wallaroo

Priserna som visas är vad våra kunder i snitt betalat för en enkelresa. Den vanligaste bokningen på Lucky Bay Wallaroo-rutten är för en bil och 2 passagerare.

Guide till Lucky Bay

Lucky Bay ligger på Eyrehalvön i södra Australien. Samtidigt som han utforskade sydkusten 1802, seglade Matthew Flinders en farlig väg genom Recherche skärgård. Han namngav Lucky Bay när hans fartyg HMS Investigator tog skydd här från en sommarstorm. När det var där, utforskade hans botanist Robert Brown en mångsidig och till stor del okänd flora, och upptäcka och namngav många nya arter. Den skyddade viken är perfekt för bad, snorkling, fiske, surfing och lansering av små båtar. Var medveten om att dessa stränder är notoriskt opålitliga för fordon och det är lätt att fastna i våt eller torr sand även om den ger ett oskyldigt intryck.

Hamnen är en terminal för SeaSA's Spencer Gulf passagerarfärja som transporterar fordon och passagerare över Spencer Gulf mellan Lucky Bay och Wallaroo. Färjan fick ta emot en australisk Marine Environment Protection Association (AUSMEPA) pris 2006 för sin potential att spara mer än 25.000 ton koldioxidutsläpp per år från vägtrafiken genom att tillhandahålla en alternativ rutt över Gulfen istället för den långa bilresan.

Guide till Wallaroo

Den australiensiska staden Wallaroo är en mycket populär semesterstad som ligger cirka 160 km norr om Adelaide. Staden erbjuder besökarna fina bad, fiske, avkoppling och sightseeing. Wallaroo brygga är en av de mest populära i staten för fiskare samtidigt som under bryggan är populär för dykare med olika sjöliv. Wallaroo har en djuphavshamn och är platsen för Spencer Gulf räkorflotta, komplett med en flera miljoner dollar marinautveckling, ett överflöd av attraktioner och är hemmahamn Sea SA bil och passagerarfärja som gör dagliga överfarter från Wallaroo till Lucky Bay på Eyre halvön. Wallaroo bosättningen etablerades på Wallaroo Bay 1861 och utnämndes till en stad 1862. 1865 var befolkningen 3.000, och nådde en topp på 5.000 1920. Det var Yorke Peninsulas största och viktigaste hamn tills 1923 då kopparproduktionen upphörde, och största och viktigaste på Spencer Gulf tills Port Pirie smältverken etablerades 1890.