Färja från Los Cristianos till Valle Gran Rey

Los Cristianos Valle Gran Rey-rutten går mellan Teneriffa och La Gomera. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Naviera Armas. Färjor avgår upp till 2 gånger vecka med en resetid på ca 1 timme 45 minuter.

Färjetrafiken på Los Cristianos Valle Gran Rey-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Rederier som åker mellan Los Cristianos och Valle Gran Rey

  • Naviera Armas
    • 2 avgångar per vecka 1 timme 45 min
    • Få pris

Genomsnittligt pris för Los Cristianos Valle Gran Rey

Priserna som visas är vad våra kunder i snitt betalat för en enkelresa. Den vanligaste bokningen på Los Cristianos Valle Gran Rey-rutten är för en bil och 2 passagerare.

Guide till Los Cristianos

Los Cristianos är en stad och hamn på ön Teneriffa, en av Kanarieöarna. Centrum i staden ligger runt Los Cristianos Bay men expanderar gradvis inåt. Staden har en historia som är äldre än turismen i slutet av 2000-talet, som kan ses på dess äldre byggnader som fortfarande finns kvar. Men för att tillgodose turistnäringen i staden finns två stränder med svart vulkansand och många barer, restauranger och klubbar för att tillgodose besökare året runt. Bortanför stränderna och strandpromenadsområdet, kommer du att upptäcka en labyrint av butiker, inklusive butiker med designermärken och andra bra ställen att fynda på.

Följ strandpromenaden västerut så smälter Los Cristianos ihop med Playa de las Americas, som har utsetts till partyhuvudstaden på Teneriffa tack vare sina pråliga nattklubbar, men det har också fått ett enastående utbud av affärer. För något mer dämpat, hoppa på en färja till ön La Gomera, som tar ca 70 minuter, där du hittar regnskogar som väntar på att utforskas.

Från stadens hamn kan färjor tas till Valverde, San Sebastián de la Gomera och Santa Cruz de La Palma.