Lomprayah High Speed Ferries
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Lomprayah High Speed Ferries

Lomprayah High Speed Ferries var en av de ursprungliga operatörerna i Thailand som drev snabba färjetjänster från Koh Samui till Koh Phangan, Koh Tao och Chumphon.

Lomprayah High Speed Ferries har specialiserat sig på snabba och pålitliga rutter med de snabbaste korsningarna i Thailandviken. Till exempel, resan från Koh Samui till Koh Phangan tar endast tjugo minuter, en av de mest resta färjerutterna i landet på grund av öns popularitet bland utländska besökare.

Genom att använda mindre, mer lättrörliga fartyg med en effektiv lastning och avlastningsprocess, kan man transportera passagerare snabbt och effektivt, vilket ger en helt bekymmersfri resa från början till slut.

Lomprayah High Speed Ferries erbjuder det mest eleganta sättet att hoppa mellan några av Thailands bästa öar med hjälp av moderna, elegant utformade katamaraner. Det största fartyget kan transportera över fyra hundra passagerare och spänner trettiotvå meter i längd.

Med directferries.se kan ni hitta Lomprayah High Speed Ferries titabeller, resor och boka Lomprayah High Speed Ferries biljetter. Vi jämnför också Lomprayah High Speed Ferries med alternativa rederier.

Alla rutter med Lomprayah High Speed Ferries

Lomprayah High Speed Ferries routes and ports

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.