Lomprayah High Speed Ferries

Lomprayah High Speed Ferries var en av de ursprungliga operatörerna i Thailand som leverera snabba färjetjänster från Koh Samui till Koh Phangan, Koh Tao och Chumphon.

Som företagsnamnet antyder, har Lomprayah High Speed Ferries specialiserat sig på snabba och pålitliga vägar, med de snabbaste korsningarna i Thailandviken. Till exempel, resan från Koh Samui till Koh Phangan tar endast tjugo minuter, en av de mest resta färjerutterna i landet på grund av öns popularitet bland utländska besökare.

Vad som ger dem möjlighet att transportera passagerare så snabbt är att använda fem mindre, mer lättrörliga fartyg med en effektiv lastning och avlastnings process, vilket gör varje resa helt bekymmersfri från början till slut. Med hjälp av moderna, elegant utformade katamaraner, med de största fartyget som håller över fyra hundra passagerare och spänner trettiotvå meter, erbjuder Lomprayah High Speed Ferries det mest eleganta sättet att hoppa mellan några av Thailands bästa öar.

Med directferries.se kan ni hitta Lomprayah High Speed Ferries titabeller, resor och boka Lomprayah High Speed Ferries biljetter. Vi jämnför också Lomprayah High Speed Ferries med alternativa rederier.

Lӓs mer Läs mindre

Alla rutter med Lomprayah High Speed Ferries

Alternativa rutter med andra färjeoperatörer