Liverpool
Dublin
Färjor till Irland
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Liverpool - Dublin är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Färja från Liverpool till Dublin

Liverpool Dublin-rutten går mellan England och Irland. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, P&O Irish Sea. Färjor avgår upp till 12 gånger vecka med en resetid på ca 7 timmar 30 minuter.

Färjetrafiken på Liverpool Dublin-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

För mer information, besök vår sida om Färjor från England till Irland
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

De mest populära frågorna

 • Hur länge tar färjan från Liverpool till Dublin?

  Färjeresan från Liverpool till Dublin tar ungefär 7h 30m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.
 • Vad kostar färjan från Liverpool till Dublin?

  Priserna för färjan mellan Liverpool - Dublin varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 485 €.
 • Vilka rederier trafikerar rutten mellan Liverpool - Dublin?

  1 färjebolag trafikerar sträckan mellan Liverpool och Dublin, dessa är
  • P&O Irish Sea
 • Hur bokar jag färjebiljetter mellan Liverpool - Dublin?

  Hos oss hittar du billiga färjor mellan Liverpool - Dublin, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.
 • Kan jag resa utan bil på färjan mellan Liverpool - Dublin?

  Nej, du kan inte resa utan bil på denna sträcka.
 • Kan jag ta med bilen på färjan mellan Liverpool - Dublin?

  Ja, du kan resa med bil mellan Liverpool - Dublin med
  • P&O Irish Sea
 • Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Liverpool - Dublin?

  Ja, husdjur är tillåtna ombord på färjan. Du kan behöva ett djurpass eller andra dokument för att få gå ombord. Kontrollera de berörda myndigheternas webbplatser för mer information. Du kan för närvarande resa med ditt husdjur med dessa färjeoperatörer
  • P&O Irish Sea
 • Vad är avståndet från Liverpool till Dublin?

  Det är uppskattningsvis 191 sjömil mellan Liverpool och Dublin.

Så tycker våra kunder om Färjor från Liverpool till Dublin

 • "Skyltning"

  Det var första gången vi åkte och vi hade inga problem alls. Allting var bra. Rekommenderar den.

  'Norbank' travelled on Norbank

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Resa till Irland"

  Jag och min moster som är 82 år var nöjda med resan. Vi hade aldrig åkt med P&O innan. Men personalen var så trevliga och hjälpsamma. Retur resan var också bra. Det bästa någonsin. P&O är bäst. Mvh Mary.

  'Norbay' travelled on Norbay

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Glad"

  Det var min första resa tll Irland. Personalen på båda vägarna var väldigt trevliga och hjälpsamma. Man fick all info man behövde när man kom på färjan. Samma standard på färjorna. Det var kallt att sitta och sova i sätet och jag hade glömt min tröja i bilen. Det var lite störigt.

  'European Endeavour' travelled on European Endeavour

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Irland"

  Bra erfarenhet. Vänlig personal, bra mat och service.

  'European Endeavour' travelled on European Endeavour

  Lӓs mer Läs mindre

Guide till Liverpool

Staden Liverpool ligger i nordvästra England i Merseyside, på östra sidan av Mersey Estuary. Stadens långa och rika historia med havet har bidragit till dess skiftande befolkning, hämtade från ett brett spektrum av folk, kulturer och religioner, särskilt från Irland. Staden hade 800 årsjubileum 2007 och var samma år var Europas kulturhuvudstad tillsammans med Stavanger Norge. På grund av sin koppling till The Beatles och andra grupper från Merseybeat eran, är staden märkt "World Capital City of Pop" av Guinness World Records. P.g.a. stadens rika kulturarv, blev delar av staden del av Unescos världsarvslista 2004.

Båda stränderna av floden Mersey används av hamnen i Liverpool, som är en av Storbritanniens främsta hamnar. Passagerarfärjeterminalerna finns på Liverpools sidan av floden. Terminalerna erbjuder begränsade men tillräckliga faciliteter som varuautomater med drycker och snacks. Super Seacat Fast Ferries erbjuder två dagliga avgångar till Irland med en restid på ca 3 timmar och 45 minuter. Det finns också två dagliga avgångar till Dublin med en överfart på cirka åtta timmar, fem dagliga avgångar till Douglas på Isle of Man med en restid på 2 timmar och 30 minuter och två dagliga överfarter till Belfast i Nordirland med en restid på ungefär åtta timmar.

Birkenhead dockningssystem är en del av hamnen i Liverpool, som drivs av de Mersey Docks och Harbour Company. The Twelve Quays färjeterminal har gods- och persontrafik till Dublin på Irland och Belfast i Nordirland. The Mersey Ferry på Woodside driver en passagerartransport över floden Mersey till Liverpool. Under vintermånaderna, driver Isle of Man Steam Packet Company en tjänst från Birkenhead till Douglas, Isle of Man.


Guide till Dublin

Dublin är huvudstaden på Irlamd och ligger i provinsen av Leinster på nordöstra kusten, precis i början av River Liffey.
Irlands huvudstad drar miljontals av besökare varje år som vill upptäcka vad staden har att erbjuda.
Stadens historia dateras ända bak till vikingarnas tid och en av de mest populära attraktionerna i stan är Dublin Castle som byggdes år 1204, direkt efter normanska invasionen.

Andra populära saker i stan är Spire of Dublin, officiellt kallad 'Monument of Light'. Det är en 121.2-meters konliknande spiral gjord av stål och du finner den på O'Connell Street. Andra populära landmärken och monument är Mansion house, Anna livia-monumentet, Molly Malone-statyn, Kristus Kyra katredal, St Patrick's Katredal, Saint Francis Xavier kyrka på Upper Gardiner Street nära Mountjoy Square, Custom House och Aras an Uachtarain. Poolbeg tornen är också en ikonisk byggnad av Dublin och du kan se de från flera hall i staden.

Den moderna hamnen i Dublin ligger på båda sidorna av floden LIffey, ändå ut till änden. På den norra sidan av floden, ligger huvuddelen av hamnen, precis vid East Wall och Nort Wall från Alexandra Quay. Hamnen på den södra sidan är mycket mindre och ligger precis i början av Pigeon House peninsula. Båten går från hamnen till Holyhead i Wales, Liverpool i England och Douglas på Isle of Man.


Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.