COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Liverpool - Dublin är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

3325 färjerutter och 764 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

För mer information, besök vår sida om Färjor från England till Irland

Rederier som åker mellan Liverpool och Dublin

  • 6 Sailings Weekly 8 hr
  • Get price

Så tycker våra kunder om Färjor från Liverpool till Dublin

 • "Skyltning"

  Det var första gången vi åkte och vi hade inga problem alls. Allting var bra. Rekommenderar den.

  'Norbank' travelled on Norbank

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Resa till Irland"

  Jag och min moster som är 82 år var nöjda med resan. Vi hade aldrig åkt med P&O innan. Men personalen var så trevliga och hjälpsamma. Retur resan var också bra. Det bästa någonsin. P&O är bäst. Mvh Mary.

  'Norbay' travelled on Norbay

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Glad"

  Det var min första resa tll Irland. Personalen på båda vägarna var väldigt trevliga och hjälpsamma. Man fick all info man behövde när man kom på färjan. Samma standard på färjorna. Det var kallt att sitta och sova i sätet och jag hade glömt min tröja i bilen. Det var lite störigt.

  'European Endeavour' travelled on European Endeavour

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Irland"

  Bra erfarenhet. Vänlig personal, bra mat och service.

  'European Endeavour' travelled on European Endeavour

  Lӓs mer Läs mindre

Färja från Liverpool till Dublin

Liverpool Dublin-rutten går mellan England och Irland. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, P&O Irish Sea. Färjor avgår upp till 6 gånger vecka med en resetid på ca 8 timmar.

Färjetrafiken på Liverpool Dublin-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Guide till Liverpool

Staden Liverpool ligger i nordvästra England i Merseyside, på östra sidan av Mersey Estuary. Stadens långa och rika historia med havet har bidragit till dess skiftande befolkning, hämtade från ett brett spektrum av folk, kulturer och religioner, särskilt från Irland. Staden hade 800 årsjubileum 2007 och var samma år var Europas kulturhuvudstad tillsammans med Stavanger Norge. På grund av sin koppling till The Beatles och andra grupper från Merseybeat eran, är staden märkt "World Capital City of Pop" av Guinness World Records. P.g.a. stadens rika kulturarv, blev delar av staden del av Unescos världsarvslista 2004.

Båda stränderna av floden Mersey används av hamnen i Liverpool, som är en av Storbritanniens främsta hamnar. Passagerarfärjeterminalerna finns på Liverpools sidan av floden. Terminalerna erbjuder begränsade men tillräckliga faciliteter som varuautomater med drycker och snacks. Super Seacat Fast Ferries erbjuder två dagliga avgångar till Irland med en restid på ca 3 timmar och 45 minuter. Det finns också två dagliga avgångar till Dublin med en överfart på cirka åtta timmar, fem dagliga avgångar till Douglas på Isle of Man med en restid på 2 timmar och 30 minuter och två dagliga överfarter till Belfast i Nordirland med en restid på ungefär åtta timmar.

Birkenhead dockningssystem är en del av hamnen i Liverpool, som drivs av de Mersey Docks och Harbour Company. The Twelve Quays färjeterminal har gods- och persontrafik till Dublin på Irland och Belfast i Nordirland. The Mersey Ferry på Woodside driver en passagerartransport över floden Mersey till Liverpool. Under vintermånaderna, driver Isle of Man Steam Packet Company en tjänst från Birkenhead till Douglas, Isle of Man.


Guide till Dublin

Dublin är huvudstaden på Irlamd och ligger i provinsen av Leinster på nordöstra kusten, precis i början av River Liffey.
Irlands huvudstad drar miljontals av besökare varje år som vill upptäcka vad staden har att erbjuda.
Stadens historia dateras ända bak till vikingarnas tid och en av de mest populära attraktionerna i stan är Dublin Castle som byggdes år 1204, direkt efter normanska invasionen.

Andra populära saker i stan är Spire of Dublin, officiellt kallad 'Monument of Light'. Det är en 121.2-meters konliknande spiral gjord av stål och du finner den på O'Connell Street. Andra populära landmärken och monument är Mansion house, Anna livia-monumentet, Molly Malone-statyn, Kristus Kyra katredal, St Patrick's Katredal, Saint Francis Xavier kyrka på Upper Gardiner Street nära Mountjoy Square, Custom House och Aras an Uachtarain. Poolbeg tornen är också en ikonisk byggnad av Dublin och du kan se de från flera hall i staden.

Den moderna hamnen i Dublin ligger på båda sidorna av floden LIffey, ändå ut till änden. På den norra sidan av floden, ligger huvuddelen av hamnen, precis vid East Wall och Nort Wall från Alexandra Quay. Hamnen på den södra sidan är mycket mindre och ligger precis i början av Pigeon House peninsula. Båten går från hamnen till Holyhead i Wales, Liverpool i England och Douglas på Isle of Man.