Liverpool
Dublin
Färjor till Irland
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Färjor från Liverpool till Dublin

Vi erbjuder uppskattningsvis upp till 11 avångar i veckan mellan Liverpool och Dublin. Sträckan mellan Liverpool och Dublin trafikeras av P&O Irish Sea. Tidtabeller kan ändras beroende på när under året du ska resa. Använd vårt prisvertyg för att hitta uppdaterade priser och avgångstider för färjor mellan Liverpool och Dublin.

Tidtabeller Liverpool till Dublin

Färjor mellan Liverpool och Dublin avgår vanligtvis från Liverpool, ca 09:30. Överfarten tar ungefär 7h 30m.

Färjepriser mellan Liverpool och Dublin

Priserna på en överfast från Liverpool till Dublin varierar oftast mellan 3271kr och 9854kr*. Genomsnittspriset är 6183kr*. De billigaste priserna mellan Liverpool och Dublin är ca 690kr*. Genomsnittspriset för en fotpassagerare är 1091kr*. Genomsnittspriset för en bil är 6197kr*.

Priserna varierar beroende på antalet passagerare, fordonstyp samt avgångstid. Dessa priser är baserade på sökningar gjorda under de senaste 30 dagarna och uppdaterades senast 21 Juli 2023.

Hur långt är det mellan Dublin och Liverpool?

Det är ungefär 220.6 miles (355.1km) eller 191.7 sjömil mellan Liverpool och Dublin.

Kan jag resa med bil mellan Liverpool och Dublin?

Ja, med P&O Irish Sea kan du resa med bil på sträckan mellan Liverpool och Dublin. Använd vårt prisverktyg för att hitta aktuella priser för att resa med bil mellan Liverpool och Dublin.

Kan jag resa som fotpassagerare mellan Liverpool och Dublin?

Nej, du kan inte resa som fotpassagerare mellan Liverpool och Dublin.

För mer information, besök vår sida om Färjor från England till Irland
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder
Liverpool - Dublin Sammanfattning av rutt
Land för avresa STORBRITANNIEN
Destination Land Irland
Antal operatörer 1
Operatörer P&O Irish Sea
Genomsnittligt pris 6231 kr.*
Genomsnittliga dagliga avgångar 1
Genomsnittliga veckovisa avgångar 11
Genomsnittlig seglingstid 7h 30m
Första färjan 09:30
Sista färjan 21:00
Avstånd 191 nautiska mil

* Priserna kan komma att ändras, priserna är hämtade från de senaste 30 dagarna, senast uppdaterade 2023-08-01.

De mest populära frågorna

Hur länge tar färjan från Liverpool till Dublin?

Färjeresan från Liverpool till Dublin tar ungefär 7h 30m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.

Vad kostar färjan från Liverpool till Dublin?

Priserna för färjan mellan Liverpool - Dublin varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 485 €. Priset är exklusive bokningsavgifter.

Vilka rederier trafikerar rutten mellan Liverpool - Dublin?

1 färjebolag trafikerar sträckan mellan Liverpool och Dublin, dessa är
 • P&O Irish Sea

Hur bokar jag färjebiljetter mellan Liverpool - Dublin?

Hos oss hittar du billiga färjor mellan Liverpool - Dublin, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.

Kan jag resa utan bil på färjan mellan Liverpool - Dublin?

Nej, du kan inte resa utan bil på denna sträcka.

Kan jag ta med bilen på färjan mellan Liverpool - Dublin?

Ja, du kan resa med bil mellan Liverpool - Dublin med
 • P&O Irish Sea

Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Liverpool - Dublin?

Ja, husdjur är tillåtna ombord på färjan. Du kan behöva ett djurpass eller andra dokument för att få gå ombord. Kontrollera de berörda myndigheternas webbplatser för mer information. Du kan för närvarande resa med ditt husdjur med dessa färjeoperatörer
 • P&O Irish Sea

Vad är avståndet från Liverpool till Dublin?

Det är uppskattningsvis 191 sjömil mellan Liverpool och Dublin.

Så tycker våra kunder om Färjor från Liverpool till Dublin

 • "Utmärkt"

  Överlag en bra upplevelse.

  'Norbay' travelled on Norbay

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Dublin-Liverpool"

  Klart prisvärd

  'Norbank' travelled on Norbank

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Resa"

  Tiden gick snabbt. Hytten var super bra för en snabb tupplur. Fanns en dusch också men den använde vi inte. Maten var en överrraskning - vi viste inte att man fick gratis mat ombord.

  'European Endeavour' travelled on European Endeavour

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Glad"

  Det var min första resa tll Irland. Personalen på båda vägarna var väldigt trevliga och hjälpsamma. Man fick all info man behövde när man kom på färjan. Samma standard på färjorna. Det var kallt att sitta och sova i sätet och jag hade glömt min tröja i bilen. Det var lite störigt.

  'European Endeavour' travelled on European Endeavour

  Lӓs mer Läs mindre

Guide till Liverpool

Staden Liverpool ligger i nordvästra England i Merseyside, på östra sidan av Mersey Estuary. Stadens långa och rika historia med havet har bidragit till dess skiftande befolkning, hämtade från ett brett spektrum av folk, kulturer och religioner, särskilt från Irland. Staden hade 800 årsjubileum 2007 och var samma år var Europas kulturhuvudstad tillsammans med Stavanger Norge. På grund av sin koppling till The Beatles och andra grupper från Merseybeat eran, är staden märkt "World Capital City of Pop" av Guinness World Records. P.g.a. stadens rika kulturarv, blev delar av staden del av Unescos världsarvslista 2004.

Båda stränderna av floden Mersey används av hamnen i Liverpool, som är en av Storbritanniens främsta hamnar. Passagerarfärjeterminalerna finns på Liverpools sidan av floden. Terminalerna erbjuder begränsade men tillräckliga faciliteter som varuautomater med drycker och snacks. Super Seacat Fast Ferries erbjuder två dagliga avgångar till Irland med en restid på ca 3 timmar och 45 minuter. Det finns också två dagliga avgångar till Dublin med en överfart på cirka åtta timmar, fem dagliga avgångar till Douglas på Isle of Man med en restid på 2 timmar och 30 minuter och två dagliga överfarter till Belfast i Nordirland med en restid på ungefär åtta timmar.

Birkenhead dockningssystem är en del av hamnen i Liverpool, som drivs av de Mersey Docks och Harbour Company. The Twelve Quays färjeterminal har gods- och persontrafik till Dublin på Irland och Belfast i Nordirland. The Mersey Ferry på Woodside driver en passagerartransport över floden Mersey till Liverpool. Under vintermånaderna, driver Isle of Man Steam Packet Company en tjänst från Birkenhead till Douglas, Isle of Man.


Guide till Dublin

Dublin är huvudstaden på Irlamd och ligger i provinsen av Leinster på nordöstra kusten, precis i början av River Liffey.
Irlands huvudstad drar miljontals av besökare varje år som vill upptäcka vad staden har att erbjuda.
Stadens historia dateras ända bak till vikingarnas tid och en av de mest populära attraktionerna i stan är Dublin Castle som byggdes år 1204, direkt efter normanska invasionen.

Andra populära saker i stan är Spire of Dublin, officiellt kallad 'Monument of Light'. Det är en 121.2-meters konliknande spiral gjord av stål och du finner den på O'Connell Street. Andra populära landmärken och monument är Mansion house, Anna livia-monumentet, Molly Malone-statyn, Kristus Kyra katredal, St Patrick's Katredal, Saint Francis Xavier kyrka på Upper Gardiner Street nära Mountjoy Square, Custom House och Aras an Uachtarain. Poolbeg tornen är också en ikonisk byggnad av Dublin och du kan se de från flera hall i staden.

Den moderna hamnen i Dublin ligger på båda sidorna av floden LIffey, ändå ut till änden. På den norra sidan av floden, ligger huvuddelen av hamnen, precis vid East Wall och Nort Wall från Alexandra Quay. Hamnen på den södra sidan är mycket mindre och ligger precis i början av Pigeon House peninsula. Båten går från hamnen till Holyhead i Wales, Liverpool i England och Douglas på Isle of Man.


Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.