Limbongan Maju
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Limbongan Maju

Limbongan Maju är rederiet som utsetts av Johors hamnmyndighet för att traffikera den korta överfarten mellan Changi i Singapore och Tanjung Belungkor på södra Malaysias halvö.

Rutten har traffikerats sedan början av 2012 av Bahtera Express och MV Falcon II's färjor, som för närvarande går två gånger dagligen i vardera riktningen under veckan med ökad frekvens på helger och helgdagar. Limbongan Majus färjor kan ta upp till 120 passagerare per resa. På grund av den korta överfarten är möjligheterna ombord begränsade.

Färjeterminalen vid Tanjung Belungkor lanserades officiellt 1993 och erbjuder en idealisk inkörsport till Desaru vilket är cirka femton minuters bilresa från hamnen. Desaru är ett populärt resmål i regionen och lockar turister från när och fjärran.

Singapore Changi Färjeterminalen ligger sydost om den bättre kända terminalen på Changi Point och ligger lite längre ner på Changis kustväg.

Directferries.se jämnför Limbongan Maju tidtabeller och resor med alla alternativa rederier innan ni bestämmer er för det bästa alternativet för er resa.

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.