Leve Ferries
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Leve Ferries

Leve Ferries driver överfarter mellan staden Pireus i utkanten av Aten och ön Egina i Saroniska ögruppen i Egeiska havet.

Leve Ferries stora färja, "Ionian", erbjuder en säker och bekväm resa över det Egeiska havet. Fartyget har en rad moderna och eleganta barer, medan de stora sittplatsområdena är fullt utrustade med TV och luftkonditionering. Färjan kan också ta ett stort antal fordon, vilket gör det ännu enklare att utforska några av Greklands mest populära turistattraktioner.

Färjan avgår från landets främsta hamn och transportnav, Piraeus, som är beläget cirka 10 kilometer sydväst om huvudstaden Atens centrum. Det är den största hamnen i Medelhavet, med över 20 miljoner passagerare som passerar igenom varje år.

Egina, en av öarna i Saroniska bukten, är enormt populär bland atenarna för korta strandsemestrar eftersom det ligger bara drygt 30 kilometer från hamnen i Pireus.

Så med Leve Ferries är du bara en kort färjeresa bort från Eginas idylliska stränder och historiska landmärken, i synnerhet det fantastiska templet Aphaea.

Direct Ferries jämnför tidtabeller och priser efter er sökning och visar hur ni kan jämnföra Leve Ferries priser och tidtabeller med olika rederier i en sökning.

Jämnför Leve Ferries tidtabeller och priser med alla rederier innan ni bokar er biljett för att säkra att ni får det bästa alternativet för er resa.

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.