COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

LD Lines

LD Lines kör färjetrafik som förbinder Storbritannien med Spanien och Frankrike med Spanien och Irland. Rutterna Portsmouth till Le Havre och Newhaven till Dieppe drivs nu av DFDS Seaways.

Alla LD Lines fartyg är fullt utrustade med moderna faciliteter ombord som upprätthålls till en hög standard. Passagerarna garanteras den höga nivå av komfort och säkerhet som man förväntar sig av en modern färja.

Directferries.se jämför olika rederier, deras tidtabeller och priser genom en enkel sökning. Jämför LD Liness tidtabeller och priser med andra rederier innan ni genomför er bokning.

Ombord LD Lines

Omdömen om LD Lines

 • "Norman Voyager"

  Vi hade en bra resa från Le Havre till Portsmouth med start klockan 17:00 . De kände igen vår reg skylt vid incheckningen som innebär att du inte behöver skriva ut ett boardingkort om du bokar on- line. De visste exakt vilka vi var när vi kom . Vi bokade en insida hytt som var rymlig , mycket ren och bekväm . Vårt enda klagomål är att den var 30 minuter tidig med dockningen i Plymouth. De trog nästan ut oss ur hytten och sedan fick vi stå runt i enorma köer och vänta oändligt för att få åter gå till vår bil. Varför ändrar de inte deras schema och lämnar 30 minuter senare för att absorbera detta missförhållande ? Väldigt dåligt.

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Le Havre-Portsmouth-Le Havre - Juli 2013"

  Bokningen gick väldigt smidigt - problemfritt. Min retur resa (Portmouth till le Havre) var väldigt bekväm för vi hade bokat en hytt under natten och var nöjd med faliciteterna. Kommer absolut åka igen. Färjan var ren och personalen var hjälpsamma och uppmärksamma.

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Portmouth till Le Havre"

  Det var en bra resa. VI anlände i tid. Vi åkte med cyklar. Boka en hytt på er resa det var det värt. Man kunde verkligen få vila och det var framför allt bra för oss som hade långt att cykla. Hytten var ren och det fanns lakan osv. Överlag en bra resa.

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Motorcykel vänlig färja"

  Hjälpsam, välig personal. De visade oss var våra motorcyklar skulle stå. De allmäna delarna var rena och bekväma. Bra resa.

  Lӓs mer Läs mindre