Langkawi Ferry Services

Langkawi Ferry Services är en etablerad operatör i Malaysia som förbinder två av landets mest kända öar, Penang och Langkawi skärgården, strax utanför västkusten vid Malacca-sträckan.

Vinnare av "bästa färjeoperatörer" vid år 2015 Langkawi Tourism Awards, Langkawi Ferry Services är ett av de ledande företagen i Malaysias färjetrafik. År 1997 introducerade de sex nya, höghastighetsfärjor för att starta företaget, och ökade stadigt antalet under åren till den tolv starka flottan som används idag, vilket inkluderar några av de snabbaste passagerarfartygen i regionen. Langkawi Ferry Services-teamet har över tjugo års maritim erfarenhet av verksamheten, och är engagerade att upprätthålla sitt rykte för utmärkt kundupplevelse och säkerhet.

Langkawi Ferry Services fartyg stoltserar med sittplatser, full luftkonditionering och inbyggda biosystem, vilket ger underhållning för alla åldrar. Topphastigheter inom flottan sträcker sig från trettiotvå till fyrtio knop, med maximal kapacitet från ett till två hundra passagerare.

Direct Ferries jämnför tidtabeller och priser efter er sökning och visar hur ni kan jämnföra Langkawi Ferry Services priser och tidtabeller med olika rederier i en sökning. Jämnför Langkawi Ferry Services tidtabeller och priser med alla rederier innan ni bokar er biljett för att säkra att ni får det bästa alternativet för er resa.

Lӓs mer Läs mindre

Langkawi Ferry Services rutter och hamnar

Alla rutter med Langkawi Ferry Services