Langkawi Ferry Services
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Langkawi Ferry Services

Langkawi Ferry Services är en etablerad färjeoperatör i Malaysia som förbinder två av landets mest kända öar, Penang och Langkawi- skärgården, strax utanför västkusten vid Malacca-sträckan.

Langkawi Ferry Services är ett av de ledande färjerederierna i Malaysia och blev vinnare av "bästa färjeoperatörer" vid 2015 Langkawi Tourism Awards.

Under 1997 introducerade de sex nya höghastighetsfärjor för att starta företaget och ökade stadigt antalet under åren till den tolv starka flottan som används idag, vilket inkluderar några av de snabbaste passagerarfartygen i regionen. Langkawi Ferrys personal har över tjugo års maritim erfarenhet och är engagerade i att upprätthålla sitt rykte för utmärkt kundservice och säkerhet.

Ombord på Langkawi Ferry Services fartyg hittar du solstolar, full luftkonditionering och inbyggda bioskärmar som kan underhålla alla åldrar. Topphastigheter inom flottan sträcker sig från trettiotvå till fyrtio knop, med maximal kapacitet på två hundra passagerare.

Direct Ferries jämnför tidtabeller och priser efter er sökning och visar hur ni kan jämnföra Langkawi Ferry Services priser och tidtabeller med olika rederier i en sökning.

Jämnför Langkawi Ferry Services tidtabeller och priser med alla rederier innan ni bokar er biljett för att säkra att ni får det bästa alternativet för er resa.

Omdömen om Langkawi Ferry Services

  • "Smidigt och prisvärt"

    Smidigt sätt att ta sig från Penang till Langkawi. Allt fungerade jättebra. Incheckning när vi kom till färjeläget och överfarten som tog knappt 3 timmar. Båten var lite gammal, så även inredning och toalett. Men det var inget som Jag tyckte var något problem. Båten gick snabbt o smidigt.

    Lӓs mer Läs mindre

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.