Kume Line

Kume Line är ett japanskt rederi baserat i staden Naha, mot den södra delen av Okinawa Prefecture, som seglar till öarna Kumejima och Tonaki, som ligger utanför västkusten.

Grundad av Seiji Toubaru år 1950, har Kume Line nästan 70 års erfarenhet i sjöfartsindustrin, som kom med kunskap och expertis inom passagerar tjänsterna sju år senare, varefter de blev ett av de mest prestigefyllda rederier i Okninawa.

Med en flotta bestående av endast två fartyg, driver Kume Linje en omfattande och bekväm tidsplan, som förbinder länets fastland med två av dess mest populära och vackraste öar. Det större och snabbare fartyget heter "Ryukyu", och håller trehundrafemtio passagerare med en topphastighet på nitton knop, medan "New Kume Shima" rymmer tre hundra trettio sju personer som reser på sexton knop. Båda fartygen skryter med en inredning som är överlägsen över de flesta fartygen i området, med högteknologi bekvämligheter, lyx sittplatser och stora fritids områden .

Med directferries.se kan ni hitta Kume Line titabeller, resor och boka Kume Line biljetter. Vi jämnför också Kume Line med alternativa rederier.

Lӓs mer Läs mindre

Kume Line rutter och hamnar

Alla rutter med Kume Line