Kume Line
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Kume Line

Kume Line är ett japanskt rederi baserat i staden Naha, i den södra delen av Okinawa-prefekturen, som seglar till öarna Kumejima och Tonaki på västkusten.

Kume Line grundades av Seiji Toubaru år 1950 och har nästan 70 års erfarenhet inom sjöfartsindustrin och har blivit ett av de mest prestigefyllda rederiet i Okinawa.

Kume Linjes flotta består av två fartyg som förbinder prefekturens fastland med två av dess mest populära och vackraste öar.

Det större och snabbare fartyget heter "Ryukyu" med kapacitet för 350 passagerare och en topphastighet på 19 knop, medan "New Kume Shima" kan ta 337 passagerare med hastighet på sexton knop.

Båda fartygen kan skryta med en inredning som är överlägsen de flesta fartygen i regionen, med högteknologi, lyxiga sittplatser och stora fritidsområden .

Med directferries.se kan ni hitta Kume Line titabeller, resor och boka Kume Line biljetter. Vi jämnför också Kume Line med alternativa rederier.

[--Operator--] rutter och hamnar .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.