Färja från Kos till Turgutreis

Kos Turgutreis-rutten går mellan Dodekanisos och Turkiet och trafikeras för nuvarande av 2 rederier. Bodrum Express trafikerar den här sträckan upp till 7 gånger per vecka med en restid på runt 30 minuter när Dentur Avrasya servicen kör upp till 7 gånger per vecka med en resetid från 30 min.

Det finns totalt 14 linjer att välja på vecka om du vill åka Kos Turgutreis-rutten mellan Dodekanisos och Turkiet. Jämför nu och hitta resan som passar dig bäst.

Rederier som åker mellan Kos och Turgutreis

  • Bodrum Express
    • 7 avgångar per vecka 30 min
    • Få pris
  • Dentur Avrasya
    • 7 avgångar per vecka 30 min
    • Få pris

Genomsnittligt pris för Kos Turgutreis

Priserna som visas är det genomsnittliga priset för enkel resa som våra kunder har betalat för den här överfarten. Priserna som visas är per person.

Guide till Kos

Kos är en grekisk ö som ligger i Dodekanesernas ögrupp. Kos ligger 4 km från kusten i Bodrum i Turkiet och är kring 40 km lång och 8 km bred. Förutom den största staden och hamnen, även kallad Kos, är de viktigaste byarna Kardamena, Kefalos, Tingaki, Antimachia, Mastihari, Marmari och Pyli. Mindre byar är Zia, Zipari, Platani, Lagoudi och Asfendiou. Kos är ett mycket populärt semestermål och Kos stad har ett livligt centrum, fylld med restauranger, butiker, barer och klubbar. Besökarna kommer att hitta nästan allt, från päls till keramik, läderprodukter till smycken och från skor och kläder till böcker, souvenirer och object från stranden. De mest turistiska kustbyarna erbjuder också olika små butiker, som säljer främst handgjorda produkter, såsom vävda, keramik och broderier samt traditionella lokala produkter, såsom timjan honung, godis, örter, kryddor och vin.

Det finns dagliga tjänster mellan Kos och Pireus och tjänster mellan Kos och resten av Dodekaneserna, öarna i nordöstra Egeiska havet och Turkiet. Resan med konventionell färja kan ta upp till 13 timmar, beroende på de mellanliggande stoppen, och resan med en höghastighetbåt kan ta mellan 5 och 8 timmar.