Korfu
Sami
Färjor till Kefalinia
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Färjor från Korfu till Sami

Vi erbjuder upp till 1 dagliga avgångar och 3 i veckan mellan Korfu och Sami. . Sträckan mellan Korfu och Sami trafikeras av Lefkada Palace. Tidtabeller kan ändras beroende på när under året du ska resa. Använd vårt prisvertyg för att hitta uppdaterade priser och avgångstider för färjor mellan Korfu och Sami.

Tidtabeller Korfu till Sami

Den tidigaste färjan mellan Korfu och Sami avgår vanligtvis från Korfu ca 06:30. I genomsnitt tar en överfart 9h 45m, som snabbast tar rutten ungefär 9h 45m.

Färjepriser mellan Korfu och Sami

Priserna på en överfast från Korfu till Sami varierar oftast mellan 336kr och 1343kr*. Genomsnittspriset är 981kr*. De billigaste priserna mellan Korfu och Sami är ca 336kr*. Genomsnittspriset för en fotpassagerare är 981kr*.

Priserna varierar beroende på antalet passagerare, fordonstyp samt avgångstid.

Hur långt är det mellan Sami och Korfu?

Det är ungefär 102.7 miles (165.2km) eller 89.2 sjömil mellan Korfu och Sami.

Kan jag resa med bil mellan Korfu och Sami?

Nej, inga rederier erbjuder just nu att resa med bil mellan Korfu och Sami.

Kan jag resa som fotpassagerare mellan Korfu och Sami?

Ja, fotpassagerare kan resa med Lefkada Palace mellan Korfu och Sami.

För mer information, besök vår sida om Färjor från Joniska öarna till Kefalinia
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder
Corfu - Sami Sammanfattning av rutt
Avgångsland Grekland
Destination Land Grekland
Antal operatörer 1
Operatörer Lefkada Palace
Genomsnittligt pris 1018 kr.*
Genomsnittliga avgångar per vecka 3
Genomsnittlig seglingstid 9h 45m
Första färjan 06:30
Avstånd 89 nautiska mil

* Priserna kan komma att ändras, priserna är hämtade från de senaste 30 dagarna, senast uppdaterade 2024-07-02.

De mest populära frågorna

Hur länge tar färjan från Korfu till Sami?

Färjeresan från Korfu till Sami tar ungefär 9h 45m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.

Vad kostar färjan från Korfu till Sami?

Priserna för färjan mellan Korfu - Sami varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 111 €. Priset är exklusive bokningsavgifter.

Vilka rederier trafikerar rutten mellan Korfu - Sami?

1 färjebolag trafikerar sträckan mellan Korfu och Sami, dessa är
  • Lefkada Palace

Hur bokar jag färjebiljetter mellan Korfu - Sami?

Hos oss hittar du billiga färjor mellan Korfu - Sami, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.

Vad är avståndet från Korfu till Sami?

Det är uppskattningsvis 89 sjömil mellan Korfu och Sami.

Guide till Korfu

Korfu är en grekisk ö som ligger i Joniska havet och är den näst största av de joniska öarna. Den största staden på ön kallas också Korfu och där finns det Joniska Universitetet. Ön har ett milt Medelhavsklimat tillsammans med utmärkta stränder som gör det till ett populärt resmål för semesterfirare. Korfu är mycket grönt jämfört med andra grekiska öar: varma och torra somrar tillsammans med vinterregn skapar den frodiga vegetationen som domineras av över 2 miljoner olivträd.

Korfu stad är Venedig och Neapel, med en touch av Frankrike och mer än en skvätt England. Staden är en labyrint av smala gator som domineras av en fästning från 1600-talet. I staden hittar du ett kapell, gamla herrgårdar och hemliga torg. På de smala gatorna som strålar ut från Liston, kommer besökarna att hitta små butiker av alla kommersiella karaktärer. Du kommer att hitta hantverkare som designar grekiska smycken i guld, i kombination med konkurrenskraftiga priser som gör att du kan frestas att ta mer än minnen med från ön!

Hamnen i Korfu tillhandahåller en mängd olika färjelinjer och majoriteten åker till det grekiska fastlandet. Vissa sträckor drivs av flera företag och restider kan variera.


Guide till Sami

Sami är en stad belägen på den grekiska ön Kefalonia och ligger i Joniska havet. Några av de bästa stränderna på ön ligger runt Argostoli, såsom Lepeda och Minia. Sami är en mycket turist-vänlig stad och är ca 4 km till nordöstra Antisamos Beach, en särskilt imponerande, stenig strand, med stöd av pittoreska kullar. Men för de allra bästa som Kefalonia har att erbjuda, kommer besökarna att behöva besöka Myrtos Beach, söder om Assos, som stoltserar med vit sand, kalkstensklippor, och klarblått vatten. Det finns några riktigt intressanta sevärdheter utspridda runt ön, inklusive några fascinerande arkeologiska utgrävningar vid den romerska Villa i Skala och även på Akropolis i samiska, som är från den 5: e århundradet f.Kr., som ger fördjupad information om sitt förflutna. Inom Livatho Valley, är St George slott annan imponerande struktur från romartiden, med dess omgivande distrikt ofta kallad "Kastro". Något mer naturligt på Kefalonia är dess förvånansvärt stora grottor, såsom Drogarai Cave och Melissani Cave, som båda ligger inom Sami. Melissani Cave är särskilt känd och har en stor underjordisk sjö, som är djupt blå i färgen och bäst utforskas med båt.


Korfu till Sami Tidtabeller för färjor

Färjetider mellan 08/07/2024 och 2024-07-14


Operatör Avgångstid Ankomsttid Restid Seglingsdagar
Lefkada Palace 06:30 16:15 9 timmar 45 minuter Tis, Tors, Lör

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.