Boka en färja från/till Köpenhamn

Köpenhamn färjehamn i Danmark förbinder Oslo i Norge med möjlighet att välja mellan upp till 7 överfarter per vecka. Restiden för Köpenhamn till Oslo överfarten är 19 timmar och trafikkeras av DFDS Seaways.

Köpenhamn hamnkarta

Klicka här för karta

Köpenhamn färjealternativ

Köpenhamn färjetjänster

 • DFDS Seaways
  • 7 avgångar per vecka 19 tim
  • Få pris

Guide till Köpenhamn

Köpenhamn är Danmarks huvudstad. Staden ligger i östligaste Danmark, på öarna Själland och Amager, vid Öresund. Köpenhamn är Danmarks ekonomiska, kulturella och vetenskapliga centrum, samt säte för parlamentet (Folketinget), för regeringen samt för Danmarks regerande drottning.

Hur tar man sig runt I Köpenhamn?

Köpenhamn har ett mycket välutvecklat cykelbanenät, väl gynnat av stadens platta geografi. Kollektivtrafiken ombesörjs förutom av bussar, hamnbussar (skall ej förväxlas med de guidade rundturer i hamnen som också kör på sommaren) av fyra spårtrafiksystem.

Vad kan man göra I Köpenhamn?

Den danska huvudstaden erbjuder högklassig shopping, snygga invånare, bra promenadstråk och genuina kvarter. Staden är som en blandning av Paris, Berlin och Stockholm. Varför inte strosa runt i Nyhavn, gå på ölprovning och guidad tur på Carlsbergs husbryggeri, shoppa på Strøget, besök ett slott, strosa runt i Christiania, smaka på delikatessen Smørrebrod I Torvehallerne och gå på Loppmarknad.

Så här hittar du till Köpenhamn hamn

 • Köpenhamn Färjans hamnadress

  Dampfærgevej 30, 2100 Kobenhavn O

 • Köpenhamn övernattning

  Om du är ute efter att tillbringa en natt i eller i närheten av Köpenhamn färjehamn innan eller efter din resa eller om du letar efter boende för din hela vistelse, besök vår Köpenhamn övernattning sida för bästa boendepriser och ett av de största urvalen online!