Kobee

Kobee är en höghastighetsfärja som drivs av det sydkoreanska färjeföretaget Miraejet och seglar mellan Busan, Sydkorea, och Fukuoka, Japan.

Resan mellan hamnen i Busan och Hakata i Fukuoka tar cirka tre timmar och är ett snabbt, effektivt sätt att resa mellan Sydkorea och Japan och är vanligtvis billigare än att flyga. Det är också mycket mer tidseffektivt än att använda Trans-Siberian, Trans-Manchurian och Trans-Mongolian järnvägar, som vanligtvis tar några dagar i stället för några timmar.

Ombord på Kobee hittar du bekväma sittplatsområden på två däck, bagagerum, stora fönster såväl som butik där du kan köpa ett urval av produkter såsom drycker, snacks och smink. Filtar och tidningar erbjuds vid förfrågan.

Det finns bara ett sätt att ta reda på vad vi pratar om, testa! Kobee erbjuder en snabb, säker och bekväm upplevelse under din överfart och kommer överträffa dina förväntningar.

Directferries.se jämnför Kobee tidtabeller och resor med alla alternativa rederier innan ni bestämmer er för det bästa alternativet för er resa.

Lӓs mer Läs mindre

Kobee rutter och hamnar

Ombord Kobee

Alla rutter med Kobee