Kefalonian Lines
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Kefalonian Lines

Kefalonian Lines är ett färjerederi som driver färjetrafik till och från öarna Kefalonia och Zakynthos i Joniska havet, strax utanför Greklands västkust och hamnen i Poros på fastlandet.

Kefalonian Lines startade sin verksamhet år 2013 och fungerar som en bro mellan det grekiska fastlandet och de vackra Joniska örana.

Rederiet har upp till fyra avgångar varje dag och resan tar cirka en timma.

Bolaget har nyligen renoverat sitt flaggskepp, F/B Nissos Kefalonia och fortsätter att sträva efter en högkvalitativ service för Kefalonians med målet att snart bli marknadsledare för färjetrafik till och från ön.

F/B Nissos Kefalonia är den mest populära färjan i Kefalonia med en längd på 123 meter och kryssar i hastigheter av 21 knop.

Butikerna ombord har ett brett sortiment av produkter och i det många restauranger och barer hittar du ett imponerande urval av lokala snacks och rätter.

F/B Zakynthos I är en något mindre färja men har en lång historia med regionen, vilket är en stor del till att turismen i regionen har ökat sedan färjan först introducerades 1991.

Med directferries.se kan ni hitta Kefalonian Lines titabeller, resor och boka Kefalonian Lines biljetter. Vi jämnför också Kefalonian Lines med alternativa rederier.

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.