COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Joy Lines

Joy Lines Fast Ferry, tidigare Sarris Cruises och Lines Fast Ferry, har funnits många år nu som en av de större färjeoperatörerna i Albanien och ett av de första färjebolagen att tillhandahålla en efterlängtad färjeöverfart mellan Grekland och Albanien.

Med sin historia av utmärkt kundtjänst och ett åtagande att se till att varje resa med dem erbjuder främsta tänkbara service välkomnar Joy Lines inte bara dig utan även dina husdjur. Varhelst du vänder dig välkomnas du och varje person i personalstyrkan kommer att hjälpa dig när så behövs. Du kan bara slappna av och njuta, trygg med att allt du behöver finns nära till hands.

Båda Joy Lines skepp är av den senaste färjetypen med plats för både passagerare och bilar och de kommer att se till att resan blir smidig. Saranda Express har plats för upp till 250 personer och 10 bilar, här finns sittplatser både inne och ut och det finns även en cafeteria med alla nödvändigheter. Den mindre båten Illida har plats för upp till 120 passagerare och ett område inomhus där du kan sitta under färden.

Hos directferries.co.uk hittar du tidtabeller och priser för Sarris Cruises och kan även boka biljetter till färjan. Där det är möjligt kommer vi även att jämföra Sarris Cruises med alternativa färjebolag.

Direct Ferries jämnför tidtabeller och priser efter er sökning och visar hur ni kan jämnföra Joy Lines priser och tidtabeller med olika rederier i en sökning.

Jämnför Joy Lines tidtabeller och priser med alla rederier innan ni bokar er biljett för att säkra att ni får det bästa alternativet för er resa.

Joy Lines rutter och hamnar

Alla rutter med Joy Lines

Omdömen om Joy Lines

  • "Färjan från corfu till Saranda 18/8-2019 "

    Vi tyckte färjan tog lång tid, dessutom 30 m. Försenad, vi bokade om till en annan snabbare båt på hemresan, oroliga att inte hinna med flyget, ni har en snabbare båt vi ville boka till men då skulle vi komma dagen innan om det fanns plats, vi vågade inte chansa.

    Lӓs mer Läs mindre