Island Speed Ferry
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Island Speed Ferry

Island Speed Ferry Cambodia är ett färjebolag som förbinder Sihanoukville på den kambodjanska kusten med öarna Koh Rong och Koh Rong Samloem.

Sen Island Speed Ferry Cambodia grundandes 2015 har de moderniserat transportnätet och även den digitala närvaron för alla andelsägare, och därför gjort det enklare att resa och planera resor i regionen.

Island Speed Ferry Cambodia har en flotta av 2 moderna snabbfärjor, en färja har plats för 150 passagerare och den andra färjan har 300 säten ombord.

Färjebolaget har 3 avgångar varje dag till Koh Touch hamn, Heaven Island och Sok San Beach på Koh Rong, och även Saracen Bay på Kog Rong Samloem och 3 dagliga avgångar till Sihanoukville från varje destination. Varje övergång tar 45 minuter.

Företaget växer fort och fokuserar på att ge utmärkt service och komfort och en snabb och säker övergång till de vackra färjedestinationerna i Kambodja.

Med directferries.se kan ni hitta Island Speed Ferry titabeller, resor och boka Island Speed Ferry biljetter. Vi jämnför också Island Speed Ferry med alternativa rederier.

[--Operator--] rutter och hamnar .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.