Island Queen
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Island Queen

Island Queen är en operatör i Massachusetts som tillhandahåller en färjetrafik tur och retur från Falmouth till Oak Bluffs i Martha's Vineyard. Färjan från Falmouth till Oak Bluffs är tillgänglig upp till 10 gånger per dag under hela året och avgår från 75 Falmouth Heights Road. Under tiden avgår returseglingen från Oak Bluffs Harbor.

Företaget har för närvarande 1 färja som heter M/V Island Queen som har varit i trafik sedan 1974. Fartyget är 125 fot långt och har tillräckligt med utrymme för att bekvämt rymma upp till 522 passagerare på en enda resa. Det finns också en snackbar och toaletter ombord på färjan.

Det finns två parkeringsplatser som ligger inom kort gångavstånd från färjans docka. Observera att fordon inte är tillåtna på denna färja till Martha's Vineyard.

Tänk på att färjornas tidtabeller och tidtabeller kan variera beroende på vilken tid på året du seglar. Med Direct Ferries kan du jämföra priser och boka Island Queen Ferry-biljetter.

Directferries.se jämnför Island Queen tidtabeller och resor med alla alternativa rederier innan ni bestämmer er för det bästa alternativet för er resa.

Island Queen routes and ports

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.