Ishigaki Dream Tours
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Ishigaki Dream Tours

Ishigaki Dream Tours är ett japanskt färjerederi baserat i Yaeyamas, en liten skärgård i Okinawa-prefekturen som ansluter öarna Taketomi, Kuroshima, Iriomote, Ishigaki och Hatoma.

Ishigaki Dream Tours kryssar runt Yaeyamas med sin flotta av moderna, luftkonditionerade höghastighetsfärjor som även är designade för att avsevärt minska risken att bli sjösjuk. Ishigaki Dream Tours också licensierade av ministeriet för transport och turism, så att du kan vara säker på att det är en smidig och säker överfart.

Yaeyamas är en av Japans vackraste platser och erbjuder den bästa snorklingen och några av de sista intakta tropiska djungler och mangrovemossor i landet, allt tack vare deras närhet till Kräftans vändkrets. De kan också skryta med enastående stränder och i de omgivande vattnen finns många underbara arter som delfiner, havssköldpaddor och rockor, så det är lätt att se varför skärgården är så populär.

Directferries.se jämför olika rederier, deras tidtabeller och priser genom en enkel sökning. Jämför Ishigaki Dream Tourss tidtabeller och priser med andra rederier innan ni genomför er bokning.

[--Operator--] rutter och hamnar .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Alternativa rutter med andra färjeoperatörer

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.