Inter Shipping
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Inter Shipping

Inter Shipping är ett ungt marockanskt rederi med verksamhet i Gibraltar sundet som förenar Spanien och Marocko i norra Afrika.

Rederiet erbjuder en interkontinental färjeservice. Rutten från Algeciras och Tarifa till Tanger Med och Tanger tar bara en timme, med flera övergångar varje dag. Dessutom är Inter Shipping ett fördelaktigt sätt att hoppa mellan de två nationerna, med tanke på antalet avgångar och pålitligheten av denna moderna flotta.

Inter Shippings färjor kan göra korsningarna under en sådan kort tid tack vare deras höga hastigheter, med Maria Dolores, Detroit Jet och Amman som når trettiofem knop. Nova Star är det yngsta skeppet och kryssar med bara tjugo knop men har den största passagerarkapaciteten på 1 212 personer och har plats för 450 fordon. Nova Star som är den största och mest använda färjan har två restauranger, taxfree-butiker, ett kasino, spa och 163 hytter.

Direct Ferries jämnför tidtabeller och priser efter er sökning och visar hur ni kan jämnföra Inter Shipping priser och tidtabeller med olika rederier i en sökning.

Jämnför Inter Shipping tidtabeller och priser med alla rederier innan ni bokar er biljett för att säkra att ni får det bästa alternativet för er resa.

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.