Färja från Ibiza till Gandia

Ibiza Gandia-rutten går mellan Ibiza och Spanien. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Trasmediterranea. Färjor avgår upp till 10 gånger vecka med en resetid på ca 2 timmar 30 minuter.

Färjetrafiken på Ibiza Gandia-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Rederier som åker mellan Ibiza och Gandia

  • Trasmediterranea
    • 10 avgångar per vecka 2 tim 30 min
    • Få pris

Genomsnittligt pris för Ibiza Gandia

Priserna som visas är vad våra kunder i snitt betalat för en enkelresa. Den vanligaste bokningen på Ibiza Gandia-rutten är för en bil och 1 passagerare.

Guide till Ibiza

Ibiza är en ö som ligger i Medelhavet och utgör en del av spanska Balearerna. Ön ligger ca 80 km utanför kusten i Valencia på den östra kusten av det spanska fastlandet. Öns större städer är Ibiza stad, Santa Eularia des Riu och Sant Antoni de Portmany. Ibiza stad, med sin hamn, har förklarats som världsarv av UNESCO, och är ett populärt resmål för turister. I Ibiza stad hittar besökare Renaissance muromgärdade byggnader, Santo Domingo kyrka, godsägarnas hus, katedralen, Curia hus, arkeologiska museumet, slottet, museet för modern konst i Ibiza och Necrópolis Punica del Puig des Molins.

Ön har fått ett rykte för sin sommarklubbscen med många turister som besöker ön för nattlivet och musiken. Men det finns mer till Ibiza än sitt nattliv. Förutom Ibiza stad, har stora delar av ön också förklarats Unescos världsarv som skyddar öns skönhet från utveckling.

Färjor går från Ibiza stad till Barcelona, Mallorca, Dénia, Palma, Valencia och Formentera.