Hy-Line Cruises

Hy-Line Cruises är ett familjeägt färjerederi baserat i Massachussets, USA som kan skryta med att vara den näst största färje- och kryssningstjänsten för passagerare mellan Cape Cod och de närliggande öarna Martha's Vineyard och Nantucket.

Företaget grundades 1962 under namnet Hyannis Harbor Tours och drevs av bröderna Richard och Robert Scudder och deras främsta fokus var på sightseeing.

Även om Hy-Line Cruises fortfarande erbjuder turer så driver de nu en färjeservice av toppkvalité och har röstats fram till `bästa färjelinje´ de senaste 12 åren av Nantuckets lokala tidning.

Gratis WiFi finns ombord deras stora snabba katamaraner, så du är garanterad en bekväm och njutbar resa varje gång. Det är också värt att notera att p.g.a den lokala färjemyndighetens lagar så är Hy-Line Cruises fartyg endast för fotpassagerare.

Visa Hy-Line Cruises tidtabeller, priser och boka Hy-Line Cruises biljetter på directferries.se. Hitta en resa eller ett rederi som skulle passa era planer? Vi jämnför Hy-Line Cruises med alternativa rederier i er sökning för att hjälpa er att hitta ert perfekta val.

Lӓs mer Läs mindre

Alla rutter med Hy-Line Cruises