Tyvärr finns inte Hvar Island - Pescara tjänsten längre tillgänglig.
...

Färjor till Hvar Island - Pescara

Hvar Island - Pescara rutten traffikerades av SNAV.

Den här färjetjänsten är inte längre tillgänglig, men då vi är en storskalig återförsäljare av färjebiljetter och jämför resor, och bokar med de största färjerederierna, så kan vi erbjuda alternativa överfarter som seglar från Hvar Island, Croatia eller till Italien som visas här nedanför.

Klicka på länkarna här nedanför för mer information eller välj från menyn till vänster för att jämföra priser, tidtabeller och boka dina biljetter nu.

Hvar Pescara Alternativ

Genomsnittligt pris för Hvar Island Pescara

Priserna som visas är det genomsnittliga priset för enkel resa som våra kunder har betalat för den här överfarten. Priserna som visas är per person.

Guide till Pescara

Den italienska staden Pescara ligger i regionen Abruzzo i Italien och ligger vid Adriatiska havets kust vid mynningen av Aterno-Pescara River. Pescara erbjuder något för alla. Den långa sandstranden är en inbjudan för lata dagar i solen Gamla stan och centrum lockar shoppare och historieälskare som vill tillbringa sina dagar på museer och titta på imponerande byggnader och det omgivande området med vacker natur är gjord för vandring och cykling och aktiva resenärer.

Kanske det bästa sättet för besökare att lära känna staden Pescara är att ta en promenad på Corso Umberto I som slutar vid Piazza Rinascita mest känd som Piazza Salotto och sedan gå vidare till kusten genom Piazza Primo Maggio. Delstatsregeringen Building och Stadshuset är på Piazza Italia. Corso Monthonè huvudgatan i den gamla staden är ett nattliv medan beläget i hjärtat av staden är Vittoria Colonna Museum of Modern Art. En av de mest välbesökta platserna är födelseplatsen för Gabriele D'Annunzio.

Från hamnen i Pescara finns färjor och flygbåtar till Split och Stari Grad i Kroatien.