High Jet

High Jet är ett av de ledande företagen för passagerartransporter i Egypten och de specialiserar sig på färjeförbindelser mellan den populära badorterna Sharm el-Sheik och Hurghada.

Sjötransporter spelar en viktig roll i den egyptiska ekonomin och när High Jet grundades avancerade företaget till täten i branschen, tack vare sin moderna färja och en genomgående hög kvalitet och punktlig service.

High Jet kan tacka sitt fartyg "La Pespes" för sin framgång. Det är en stor katamaran som kan ta sig de femtio sjömilen på drygt två timmar, en väg som normalt tar ungefär tio timmar landvägen. La Pespes följer också den internationella sjöfartsorganisationens säkerhetsstandarder och är fullt certifierad av de egyptiska sjöfartsmyndigheterna. När det gäller faciliteter finns allt från bekväma säten, luftkonditionering, ett välfyllt café och TV-skärmar.

Så det är lätt att se varför High Jet är det första valet för de som vill resa mellan Hurghada och Sharm el-Sheik, två av de mest populära turistattraktionerna i Egypten, kända för sina vackra korallrev och lyxhotell.

Lӓs mer Läs mindre