High Jet
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

High Jet

High Jet är ett av de ledande företagen för passagerartransporter i Egypten och de specialiserar sig på färjeförbindelser mellan den populära badorterna Sharm el-Sheik och Hurghada.

Sjötransporter spelar en viktig roll i den egyptiska ekonomin och när High Jet grundades avancerade företaget till täten i branschen, tack vare sin moderna färja och en genomgående hög kvalitet och punktlig service.

High Jet kan tacka sitt fartyg "La Pespes" för sin framgång. Det är en stor katamaran som kan ta sig de femtio sjömilen på drygt två timmar, en väg som normalt tar ungefär tio timmar landvägen. La Pespes följer också den internationella sjöfartsorganisationens säkerhetsstandarder och är fullt certifierad av de egyptiska sjöfartsmyndigheterna. När det gäller faciliteter finns allt från bekväma säten, luftkonditionering, ett välfyllt café och TV-skärmar.

Så det är lätt att se varför High Jet är det första valet för de som vill resa mellan Hurghada och Sharm el-Sheik, två av de mest populära turistattraktionerna i Egypten, kända för sina vackra korallrev och lyxhotell.

Visa High Jet tidtabeller, priser och boka High Jet biljetter på directferries.se. Hitta en resa eller ett rederi som skulle passa era planer? Vi jämnför High Jet med alternativa rederier i er sökning för att hjälpa er att hitta ert perfekta val.

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.