COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Helgoline

Helgoline är en tysk färjoperatör baserad i den lilla Heligoland-skärgården i sydöstra hörnet av Nordsjön och förbinder huvudöarna med Hamburg och Cuxhaven.

Med sin nyinköpta, ultramoderna katamaran leder Helgoline vägen när det gäller färjetrafik till Tysklands öar.

Fartyget sträcker sig ut över två däck och rymmer upp till 692 passagerare med dess 228 kvadratmeter stora soldäck, stora VIP-balkonger och en 20% fler sittplatser än föregående fartyg, Halunder Jet.

Från översta däcket har man den bästa panoramautsikten över Elbe och omgivande öar så försök gärna att spendera lite tid här under korsningen.

Komfort och pålitlighet är viktigast när man reser med Helgoline. Färjan är byggd med dagens tillgängliga teknik och har ett modernt rörelsedämpningssystem som ger en smidig segling över Nordsjön, även vid kryssning med fartygets imponerande hastighet på 35 knop.

Passagerarna erbjuds USB-uttag i varje sittplats, mat och dryck och en erfaren besättning som finns tillhands för att hjälpa till med eventuella problem eller frågor.

Visa Helgoline tidtabeller, priser och boka Helgoline biljetter på directferries.se. Hitta en resa eller ett rederi som skulle passa era planer? Vi jämnför Helgoline med alternativa rederier i er sökning för att hjälpa er att hitta ert perfekta val.