Hankyu Ferry
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Hankyu Ferry

Hankyu Ferry är en japansk färjeoperatör som erbjuder tjänster mellan Shin Moji, Kitakyushu, samt destinationerna Kobe och Izumiotsu i Osaka-prefekturet. Detta väletablerade företag grundades år 1966 och har nu fyra fartyg i sin flotta, Inzumi, Hibiki, Yamato och Tsukushi. Alla fyra fartyg tar både passagerare och fordon med kapacitet som varierar från 643 till 667 resande på varje överfart mellan hamnarna.​

Korsningar mella Shin Moji och Izumiotsu är regelbundna, med en service mellan de två hamnarna som seglar varje dag åt båda hållen. Från Osaka och Kobe, åker färjan längs med Japnska innanhavet, ibland förkortad till Setouchi, passerandes genom fantastiska landskap under 12 och en halv timme segling.

Använd directferries.se för att hitta Hankyu Ferry tidtabeller, priser och för att boka biljetter med Hankyu Ferry. Vill du hitta den billigaste resan? Vi jämför Hankyu Ferry med alternativa rederier.

Hankyu Ferry routes and ports

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.