Hanil Express
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Hanil Express

Hanil Express förbinder Wando på det sydkoreanska fastlandet med öarna Jeju och Chuja.

Hanil Express är ett av Sydkoreas största och mest kända rederier och har varit i branschen i mer än sextio år.

Hanil Express driver tre bilfärjor mellan Jeju och Wando. Hanil Blue Narae och Hanil Bilfärja 1 seglar direkt till Jeju medan Hanil Bilfärja 3 lägger till på Chuja Island. Färjeöverfarter till Jeju tar normalt cirka 90 minuter medan överfarter till Chuja tar ca 2 timmar.

De tre fartygen varierar i stil och service. Hanil Blue Narae är höghastighets-bilfärjan som gör den snabbaste överfarten mellan fastlandet och Jeju med kapacitet upp till 570 passagerare och 63 bilar. Hanil Bilfärja 1 är ett större och mer traditionellt kryssningsfartyg som kan ta upp till 1000 passagerare och över 100 bilar.

Visa Hanil Express tidtabeller, priser och boka Hanil Express biljetter på directferries.se. Hitta en resa eller ett rederi som skulle passa era planer? Vi jämnför Hanil Express med alternativa rederier i er sökning för att hjälpa er att hitta ert perfekta val.

Ombord Hanil Express

[--Operator--] rutter och hamnar .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.