Greenlines DP
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Greenlines DP

Greenlines DP, baserat i Ho Chi Minh, bedriver trafik med höghastighetsfärjor och erbjuder några av de snabbaste färjelinjerna i Ho Chi Minh. Företaget har nyligen uppgraderat sin fartygsflotta och utökat med nya färjelinjer.

Vilken typ av färjetrafik erbjuder Greenlines DP?

Greenlines DP erbjuder för närvarande ett antal olika färjelinjer både från Ho Chi Minh centrum och dess förorter utmed kusten. För närvarande erbjuds ett antal olika färjelinjer, med de snabbaste resorna som finns ut från Ho Chi Minh. Du kan även ta färjan till Vung Tau och till Can Gia. För mer information om tillgängliga färjelinjer, gå till den speciella linjens sidor.

Vilka fartyg har Greenlines DP?

Ett antal olika typer av färjor används av Greenlines DP, som t.ex. deras otroliga höghastighetskatamaraner, där de nyaste sattes i trafik så sent som förra året. De har även mycket större fartyg, som tar fler passagerare, liksom deras mycket mindre flodbåtar, som har mindre kapacitet, men som ändå är lika snabba som de övriga båtarna. För ytterligare information om de fartyg som ingår i Greenlines DPs flotta, gå till de specifika fartygssidorna.

Vad kostar Greenlines DPs färjebiljetter?

Beroende på olika linjer, liksom säsongspriser på biljetter, finns inget specifikt pris för de olika färjorna - vi rekommenderar att du använder vårt användbara verktyg för biljettpriser för att hitta de bästa linjerna och priserna som passar dig.

Visa Greenlines DP tidtabeller, priser och boka Greenlines DP biljetter på directferries.se. Hitta en resa eller ett rederi som skulle passa era planer? Vi jämnför Greenlines DP med alternativa rederier i er sökning för att hjälpa er att hitta ert perfekta val.

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.