COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

GLD Atlantique

GLD Atlantique var varumärket för den första fransk-spanska "motorvägen till sjöss" som förbinder hamnarna i St Nazaire (Nantes) och Gijón.

Det var ursprungligen ett partnership mellan Grimaldi Lines och LD Lines, två av Europas största färjerederier men numera drivs Passagerartransporten under namnet LD Lines.

Saint Nazaire Gijon färjelinje drivs av en

Passagerarfärja med kapacitet för 800 personer, med alla faciliteter som kan förväntas av en modern färja.

Konceptet "motorväg till sjöss" - kom till för att minska trängseln på de vägar som korsar Pyrenéerna (särskilt N10 riksväg) och för att minska miljöpåverkan av fordonstransporter genom att erbjuda en övergång från väg till havs.

Använd directferries.se för att hitta GLD Atlantique tidtabeller, priser och för att boka biljetter med GLD Atlantique. Vill du hitta den billigaste resan? Vi jämför GLD Atlantique med alternativa rederier.

Omdömen om GLD Atlantique

 • "Utmärkt service"

  Inga problem men denna servicen och har åkt för tredje gången

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Bra resa"

  Bra hytter ombord. Väligt simpel resa. Rekommenderas!

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Perfekt för mig och min hund"

  Detta var första gången jag åkte med färja och jag älskade det. Färjan var trevligt, hytten var större än vad jag trodde den skulle vara. Maten var bra och personalen var trevliga. Vi frågade om filtar och det fick vi. Jag hade en hund med mig som jag var orolig för. Han stannade i bilen - men jag fick gå ner varje timme till honom och gå ut med honom. Men jag gick bara ner två gånger (på kvällen och på morgonen). Han är van att åka bil och han sov hela tiden. Det var bättre än att lämna honom i kennels ombord. På vägen tillbaka var han orolig pga att han var i en kennel. Jag rekommenderar denna resan.

  Lӓs mer Läs mindre