Färja från Gandia till San Antonio

Gandia San Antonio-rutten går mellan Spanien och Ibiza. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Trasmediterranea. Färjor avgår upp till 7 gånger vecka med en resetid på ca 2 timmar.

Färjetrafiken på Gandia San Antonio-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Rederier som åker mellan Gandia och San Antonio

  • Trasmediterranea
    • 7 avgångar per vecka 2 tim
    • Få pris

Genomsnittligt pris för Gandia San Antonio

Priserna som visas är vad våra kunder i snitt betalat för en enkelresa. Den vanligaste bokningen på Gandia San Antonio-rutten är för en bil och 2 passagerare.

Guide till San Antonio

Staden San Antonio ligger på den spanska ön Ibiza, som är en av Balearerna. Staden är känd för sina solnedgångar i Café del Mar och livlig nattetid vibe och har blivit en fantastisk semester val och allt populärare med "stag n höns". Försäsongen månaderna maj och juni och de senare månaderna september och oktober är de tider för par att njuta av den nya strandpromenaden säkra, grunda vatten i viken och de fantastiska stränderna bara en kort båtresa bort. De högsäsong månaderna juli, augusti och början av september är den bästa tiden att komma om du är ute efter livligt nattliv då främst brittiska semesterfirare får sällskap av allt fler tyska, italienska skandinaviska och holländska besökare.

Staden en 20 minuters bilresa från Ibiza stad domineras av den vackra palmkantade strandpromenaden som kjolar hamnen, ständigt upptagen med båtar, motorbåtar och färjor. Hamnen som kallas Portus Magnus av romarna, är en av de vackraste och mest berömda naturhamnar i Europa.