Färja från Gandia till Ibiza

Gandia Ibiza-rutten går mellan Spanien och Ibiza. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Trasmediterranea. Färjor avgår upp till 10 gånger vecka med en resetid på ca 2 timmar 30 minuter.

Färjetrafiken på Gandia Ibiza-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Rederier som åker mellan Gandia och Ibiza

  • Trasmediterranea
    • 10 avgångar per vecka 2 tim 30 min
    • Få pris

Genomsnittligt pris för Gandia Ibiza

Priserna som visas är vad våra kunder i snitt betalat för en enkelresa. Den vanligaste bokningen på Gandia Ibiza-rutten är för en bil och 1 passagerare.

Guide till Ibiza

Ibiza ligger i Medelhavet öster om den spanska halvön och är en av Balearerna. Ibiza som omfattar 572 km2 finns en hel värld i miniatyr, och sträcker sig från kusten inåt landet. Ibiza -med sin släta är hjälp tillsammans med Formentera utgör de så kallade Pitiusas öar. De greker kallade dem som öarna tallarna Ibiza själv är den större av de två. Den äldsta delen av Ibiza stad var första som sattes av fenicierna och är fortfarande innesluten av väggarna byggda på 1600-talet för att hålla turkiska pirater ute. I dag är de smala kullerstensgator flankerade av vackra medeltida herrgårdar. Katedralen är på den högsta punkten nära slottet. Gå runt väggarna för att få en känsla av det strategiska läget. Förutsättningarna är idealiska för dykning runt kusten av Ibiza med klart vatten och vattentemperaturer på upp till 26 grader Celsius (80F) i sommar. Havsbotten i Las Salinas nationalpark är ett världsarv på grund av den ekologiska betydelsen av de sjöfräs som växer där.