COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Funchal - Porto Santo är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

3325 färjerutter och 764 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

För mer information, besök vår sida om Färjor från Madeira till Porto Santo

Rederier som åker mellan Funchal och Porto Santo

    • 8 Sailings Weekly 2 hr 30 min
    • Get price

Färja från Funchal till Porto Santo

Funchal Porto Santo-rutten går mellan Madeira och Porto Santo. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Porto Santo Line. Färjor avgår upp till 8 gånger vecka med en resetid på ca 2 timmar 30 minuter.

Färjetrafiken på Funchal Porto Santo-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Guide till Funchal

Funchal är den största staden och huvudstad i Portugals autonoma regionen Madeira.
Namnet Funchal, har tillämpats av de första nybyggarna som landade på dess stränder på grund av överflödet av vilda fänkål där, som traditionen går var primitiva burg byggt. Från det portugisiska ordet "Funcho" (fänkål) och suffixet "-al", för att beteckna "en plantering av fänkål".
Turister lockas till Funchal för många aktiviteter såsom dykning i kristallklart vatten, surfa på vågorna, båtturer, simma med delfiner, med dag långa utflykter längs kusten och genom eucalyptus lukta Mountain Woods, skärmflygning på kusten, njuta spektakulära rundor golf på den berömda kurser eller helt enkelt bara njuta av ett mellanmål på de många kaféer och utanför arenor trädgård.