Funchal till Porto Santo färja

Funchal Porto Santo rutten ansluter Madeira med Porto Santo ö. För tillfället finns det endast ett rederi som kör på denna rutt, Porto Santo Line. Det finns överfarter upp till 9 gånger vecka med en resetid från ca 2 timmar 15 minuter.

Funchal Porto Santo seglingens varaktighet och frekvens kan variera från säsong till säsong, så vi skulle råda dig att göra en extra kontroll för att få den mest uppdaterade informationen.

Funchal - Porto Santo färjerederier

  • Porto Santo Line
    • 9 Avgångar per vecka 2 tim 15 min
    • Få pris

Genomsnittligt pris för Funchal Porto Santo

Priserna som visas är de genomsnittliga priserna för enkel resa som våra kunder har betalat. Den vanligaste bokningen på rutten Funchal Porto Santo är en bil och 2 passagerare.

Funchal guide

Funchal är den största staden och huvudstad i Portugals autonoma regionen Madeira.
Namnet Funchal, har tillämpats av de första nybyggarna som landade på dess stränder på grund av överflödet av vilda fänkål där, som traditionen går var primitiva burg byggt. Från det portugisiska ordet "Funcho" (fänkål) och suffixet "-al", för att beteckna "en plantering av fänkål".
Turister lockas till Funchal för många aktiviteter såsom dykning i kristallklart vatten, surfa på vågorna, båtturer, simma med delfiner, med dag långa utflykter längs kusten och genom eucalyptus lukta Mountain Woods, skärmflygning på kusten, njuta spektakulära rundor golf på den berömda kurser eller helt enkelt bara njuta av ett mellanmål på de många kaféer och utanför arenor trädgård.