Färja från Funchal till Porto Santo Island

Funchal Porto Santo Island-rutten går mellan Madeira och Porto Santo. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Porto Santo Line. Färjor avgår upp till 8 gånger vecka med en resetid på ca 2 timmar 30 minuter.

Färjetrafiken på Funchal Porto Santo Island-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Rederier som åker mellan Funchal och Porto Santo Island

  • Porto Santo Line
    • 8 avgångar per vecka 2 tim 30 min
    • Få pris

Genomsnittligt pris för Funchal Porto Santo Island

Priserna som visas är vad våra kunder i snitt betalat för en enkelresa. Den vanligaste bokningen på Funchal Porto Santo Island-rutten är för en bil och 2 passagerare.

Guide till Funchal

Funchal är den största staden och huvudstad i Portugals autonoma regionen Madeira.
Namnet Funchal, har tillämpats av de första nybyggarna som landade på dess stränder på grund av överflödet av vilda fänkål där, som traditionen går var primitiva burg byggt. Från det portugisiska ordet "Funcho" (fänkål) och suffixet "-al", för att beteckna "en plantering av fänkål".
Turister lockas till Funchal för många aktiviteter såsom dykning i kristallklart vatten, surfa på vågorna, båtturer, simma med delfiner, med dag långa utflykter längs kusten och genom eucalyptus lukta Mountain Woods, skärmflygning på kusten, njuta spektakulära rundor golf på den berömda kurser eller helt enkelt bara njuta av ett mellanmål på de många kaféer och utanför arenor trädgård.