FRS Caribbean
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

FRS Caribbean

FRS Caribbean utgör en länk mellan Miami i Florida och Bimini, det västligaste området av Bahamas i Karibien, 49 sjömil öster ut.

FRS är en av världens mest framgångsrika färjeoperatörer med ett internationellt nätverk av rutter. Under sommaren 2016 utvidgade företaget sin verksamhet till Karibien och USA . Med FRS Caribbean kan både turister och lokalbefolkningen i Miami hoppa över till det vackra Bimini, närmaste bamamiska ön till USA, på bara två timmar medan den bekväma FRS Caribbeans tidtabell ger dagsresenärer hela åtta timmar av kul i solen.

Det skepp som används för korsningen är San Gwann, en stor katamaran med hög hastighet som rymmer över fyrahundra passagerare, sträcker sig 52 meter i längd och har en topphastighet på trettioåtta knop.

Katamaranen är av modern desig målad i de ikoniska röda och vita FRS-färgerna och har många bekvämligheter ombord, inklusive två välutrustade barer, en taxfri butik som säljer ett brett utbud av produkter och bekväma sittplatser.

Directferries.se jämnför FRS Caribbean tidtabeller och resor med alla alternativa rederier innan ni bestämmer er för det bästa alternativet för er resa.

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.