COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

FRS Caribbean

FRS Caribbean utgör en länk mellan Miami i Florida och Bimini, det västligaste området av Bahamas i Karibien, 49 sjömil öster ut.

FRS är en av världens mest framgångsrika färjeoperatörer med ett internationellt nätverk av rutter. Under sommaren 2016 utvidgade företaget sin verksamhet till Karibien och USA . Med FRS Caribbean kan både turister och lokalbefolkningen i Miami hoppa över till det vackra Bimini, närmaste bamamiska ön till USA, på bara två timmar medan den bekväma FRS Caribbeans tidtabell ger dagsresenärer hela åtta timmar av kul i solen.

Det skepp som används för korsningen är San Gwann, en stor katamaran med hög hastighet som rymmer över fyrahundra passagerare, sträcker sig 52 meter i längd och har en topphastighet på trettioåtta knop.

Katamaranen är av modern desig målad i de ikoniska röda och vita FRS-färgerna och har många bekvämligheter ombord, inklusive två välutrustade barer, en taxfri butik som säljer ett brett utbud av produkter och bekväma sittplatser.

Directferries.se jämnför FRS Caribbean tidtabeller och resor med alla alternativa rederier innan ni bestämmer er för det bästa alternativet för er resa.

FRS Caribbean rutter och hamnar

Alla rutter med FRS Caribbean