FreeBird Express
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

FreeBird Express

FreeBird Express är ett rederi som tidigare var känt under namnet Pacha Express. Företaget är en av de nyaste färjeoperatörerna med höghastighetsfärjor i Indonesien och erbjuder rutter mellan Amed i östra Bali och Bangsal i nordöstra Lombok.

FreeBird Express strävar efter att ge service av högsta kvalité och deras restider är i snitt mellan 45 min och 2 tim. De är också mycket måna om säkerhet och proffsighet.

Ombord sina moderna fartyg hittar du bekväma sittplatser, ett rymligt soldäck där du kan njuta av vacker utsikt och den senaste säkerhetsutrustningen så att du kan vara säker på att du är i goda händer. Alla passagerare får en gratis flaska med mineralvatten och en ren handduk.

FreeBird Express erbjuder också fri transfer till och från populära turistorter på Bali vid förfrågan, vilket gör det ännu enklare att resa mellan Indonesiens vackra öar.

Med directferries.se kan ni hitta FreeBird Express titabeller, resor och boka FreeBird Express biljetter. Vi jämnför också FreeBird Express med alternativa rederier.

Ombord FreeBird Express

[--Operator--] rutter och hamnar .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.