Ferry Las Perlas
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Ferry Las Perlas

Ferry Las Perlas driver snabba färjeöverfarter i Panamabukten och förbinder Panama City till ögruppen Pearl Islands i Centralamerika.

Ferry Las Perlas är ett ungt panamanskt företag som erbjuder en mycket modern service för lokalbefolkningen och ett växande antal besökare.

Deras linjetrafik erbjuder direkttransport från Trump Tower i centrala Panama till öarna Saboga, Contadora och Viveros. Överfarterna tar cirka 90 minuter. Ferry Las Perlas garanterar dig en lugn resa med sina högteknologiska katamaraner, specialbyggda för seglingar i Panamabukten.

Ombord hittar du LCD-tv-skärmar, bar-café och toaletter. Du kan svalka dig i det luftkonditionerade sittplatsområdet eller så kan du bättra på solbrännan på soldäcket i de bekväma solstolarna!

Pearl Islands är ett viltlivsparadis och hem till flera arter av fåglar och sköldpaddor som häckar på de vita stränderna. I Saboga Islands kristallklara vatten kan du även skåda valar och delfiner som är frekventa besökare i skärgården.

Förutom deras färjetrafik så erbjuder Ferry Las Perlas aktiviteter såsom snorkling, fiske och turer till Panama Bay Kanalen. På Viveros Island erbjuder Ferry Las Perlas dagsturpaket som erbjuder dig lyxiga faciliteter i en helt ny semesterort.

Visa Ferry Las Perlas tidtabeller, priser och boka Ferry Las Perlas biljetter på directferries.se. Hitta en resa eller ett rederi som skulle passa era planer? Vi jämnför Ferry Las Perlas med alternativa rederier i er sökning för att hjälpa er att hitta ert perfekta val.

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.