Ferry Las Perlas

Ferry Las Perlas driver snabba färjeöverfarter i Panamabukten och förbinder Panama City till ögruppen Pearl Islands, i Centralamerika.

Ferry Las Perlas är ett ungt panamanskt företag som erbjuder en mycket modern service för lokalbefolkningen och ett växande antal besökare.

Deras linjetrafik erbjuder direkttransport från Trump Tower i centrala Panama till öarna Saboga, Contadora och Viveros. Överfarterna tar cirka 90 minuter. Ferry Las Perlas garanterar dig en lugn resa med sina högteknologiska katamaraner, specialbyggda för seglingar i Panamabukten.

Ombord hittar du LCD-tv-skärmar, en bar-café och toaletter. Bortsett från sittgrupper utrustade med luftkonditionering kan du också njuta av soldäck och solstolar för att bättra på solbrännan!

Pearl Islands är ett viltparadis och hem till flera arter av fåglar och sköldpaddshäckande stränder. Det kristallklara vattnet på Saboga Island är platsen att vara för val- och delfinälskare - frekventa besökare i skärgården.

Förutom deras färjetrafik så erbjuder Ferry Las Perlas aktiviteter såsom snorkling, fiske och turer till Panama Bay Kanalen. På Viveros Island erbjuder Ferry Las Perlas dagsturpaket som erbjuder dig lyxiga faciliteter i en helt ny semesterort.

Visa Ferry Las Perlas tidtabeller, priser och boka Ferry Las Perlas biljetter på directferries.se. Hitta en resa eller ett rederi som skulle passa era planer? Vi jämnför Ferry Las Perlas med alternativa rederier i er sökning för att hjälpa er att hitta ert perfekta val.

Lӓs mer Läs mindre

Ferry Las Perlas rutter och hamnar

Alla rutter med Ferry Las Perlas