Ferry Las Perlas

Ferry Las Perlas driver snabba färjeöverfarter i Panamabukten och förbinder Panama City till ögruppen Pearl Islands i Centralamerika.

Ferry Las Perlas är ett ungt panamanskt företag som erbjuder en mycket modern service för lokalbefolkningen och ett växande antal besökare.

Deras linjetrafik erbjuder direkttransport från Trump Tower i centrala Panama till öarna Saboga, Contadora och Viveros. Överfarterna tar cirka 90 minuter. Ferry Las Perlas garanterar dig en lugn resa med sina högteknologiska katamaraner, specialbyggda för seglingar i Panamabukten.

Ombord hittar du LCD-tv-skärmar, bar-café och toaletter. Du kan svalka dig i det luftkonditionerade sittplatsområdet eller så kan du bättra på solbrännan på soldäcket i de bekväma solstolarna!

Pearl Islands är ett viltlivsparadis och hem till flera arter av fåglar och sköldpaddor som häckar på de vita stränderna. I Saboga Islands kristallklara vatten kan du även skåda valar och delfiner som är frekventa besökare i skärgården.

Förutom deras färjetrafik så erbjuder Ferry Las Perlas aktiviteter såsom snorkling, fiske och turer till Panama Bay Kanalen. På Viveros Island erbjuder Ferry Las Perlas dagsturpaket som erbjuder dig lyxiga faciliteter i en helt ny semesterort.

Lӓs mer Läs mindre